Si hi ha un programa de televisió que totes les cadenes voldrien tenir els drets d'emissió és Pasapalabra, concurs que obté audiències d'espectadors molt elevades. Des que Antena 3 va reprendre les emissions de Pasapalabra ha sigut impossible per la competència ser un fort adversari. Roberto Leal (44) n'és el presentador i té part de responsabilitat del bon funcionament del programa. Aquesta setmana el presentador de Sevilla ha sigut el convidat del programa que condueix Albert Espinosa (50) a La Sexta, El camino a casa. Aquest és un programa d'entrevistes basat en la premissa que només coneixent la infància de les persones, es pot arribar a comprendre com són ara. Albert Espinosa entrevista a una persona coneguda per programa viatjant al lloc on va créixer, permetent a l'entrevistat reviure moments del passat. Roberto Leal va explicar moltes anècdotes de la seva vida i va poder retrobar-se amb grans amistats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roberto Leal (@robertolealg)

 

Roberto Leal va tornar trenta anys després a la seva escola ubicada al poble que el va veure créixer, Alcalá de Guadaíra. De les primeres coses que va explicar el presentador va ser el sobrenom amb el qual els seus amics i companys de classe el cridaven: El Picúo. Un amic seu li va començar a dir de broma així a causa del bony que encara té en el seu cap. Consecutivament, Albert Espinosa va preguntar al presentador per algun personatge de televisió que admirés quan ell era petit. Ràpidament, Roberto Leal va respondre que sentia especial atracció per Paula Vázquez (49), fins i tot va afirmar que va arribar a ser una de les seves "crush". "¿Quién me iba a decir a mí que muchísimos años después yo iba a trabajar en un programa con ella?", va afegir el presentador. Te lo mereces va ser el programa d'Antena 3 on Roberto Leal va treballar conjuntament amb Paula Vázquez.

roberto 5
Roberto Leal - La Sexta
roberto 7
Roberto Leal - La Sexta

Un dels moments més màgics de l'entrevista, entre totes les fotografies i vídeos que van veure ahir la llum del presentador, va ser el retrobament amb els companys de l'equip de futbol del poble on entrenava. De la mà d'Albert Espinosa, Roberto Leal va visitar la seva escola i el centre educatiu on va cursar l'ESO, on va haver de repetir un dels cursos. El qui va ser presentador d'Operación Triunfo va poder retrobar-se amb el professor de matemàtiques de la seva escola i la directora del seu institut. Va ser ella qui va ensenyar a Albert Espinosa els resultats acadèmics de Roberto Leal del curs que va repetir per culpa dels baixos resultats acadèmics que va obtenir, exceptuant l'excel·lent que va treure a educació física. Posteriorment, quan Albert Espinosa va portar el presentador fins al teatre de l'institut, Roberto Leal no va poder evitar emocionar-se en veure imatges on sortia amb el seu pare comentant que van viure conjuntament una etapa molt feliç.

roberto 2
Roberto Leal, Albert Espinosa i el professor - La Sexta
roberto 6
Roberto Leal, Albert Espinosa i la directora - La Sexta

 

Presentador d'un dels programes amb més èxit de la televisió i, actualment també de El Desafío, Roberto Leal va reviure i mostrar a tota l'audiència els seus orígens. Tot i ser una persona coneguda arreu d'Espanya, Roberto Leal encara té molt presents les seves arrels i el poble on va viure una de les etapes que més l'ha marcat a la vida. El poble, conscient d'això, va decidir posar el seu nom a un dels carrers, i no en qualsevol, sinó el que està just davant del teatre del poble. L'entrevista acaba al pis on va viure amb la seva família i amb un Roberto Leal molt emocionat i agraït amb la feina fet per Albert Espinosa i el seu equip.

Roberto Leal i
Roberto Leal i Albert Espinosa - La Sexta

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!