Hi ha persones per a qui sembla que no passin els anys. Que malgrat el pas del temps mantenen un aspecte saludable i espectacular. I un bon exemple d'això, jutjant per les fotos que penja en el seu compte d'Instagram, el trobem en la presentadora i actriu Paula Vázquez.

Nascuda el 26 de novembre de 1974 a Ferrol, Galícia, Paula presumeix als seus 48 anys d'un físic que deixa molt a envejar i amb la boca oberta a més d'un i una. De fet, no són pocs que consideren que Vázquez millora amb els anys. I és que realment Paula, no només presumeix d'aspecte, sinó que es mostra millor que fa uns anys.

Als seus 48 anys, Paula Vázquez no és com la que molts imaginen

Tal com s'aprecia en la següent instantània que podem veure en el seu compte d'Instagram, no és la dona que molts i moltes podrien tenir al cap. Se li veu un rostre molt cuidat, gairebé sense signes del pas dels anys i de l'edat. Se la veu molt més jove del que podríem imaginar.

Paula Vázquez
Paula Vázquez / Instagram

Amb una llarga trajectòria a la televisió, Vázquez s'ha consolidat com una de les cares més populars de la petita pantalla a Espanya. La seva carrera en els mitjans de comunicació en va començar en els anys 90, quan va ser seleccionada per ser presentadora de diversos programes a la televisió autonòmica gallega. Aviat, el seu talent i carisma van cridar l'atenció dels executiusmés importants, la qual cosa li va permetre fer el salt a nivell nacional.

Ja el 1998, Paula Vázquez va ser elegida per presentar el programa de televisió 'La Isla de los Famosos', que es va convertir en un gran èxit d'audiència a Espanya. A partir d'aquell moment, la seva carrera es va enlairar i va començar a presentar altres programes de gran èxit, com a 'Fama, a bailar!' o 'Pequín Express'. Espais de molt èxit a la petita pantalla que no van fer més que augmentar la seva fama.

Més de 30 anys al món de la faràndula

Però Paula no només ha estat presentadora. La gallega també ha treballat al món de la interpretació. Ha participat en diverses sèries de televisió, com 'Los Serrano', 'Gran Hotel' o 'El tiempo entre costuras'. I també en algunes pel·lícules com ‘El juego de la verdad’ o ‘El club de los suicidas’.

Una sèrie de feines que li han permès aconseguir alguns premis i reconeixements. Vázquez ha estat guardonada en diverses ocasions pel seu treball a la televisió i ha estat reconeguda com una de les presentadores més influents de la televisió espanyola. També ha estat molt activa a les xarxes socials, on ha utilitzat la seva plataforma per defensar causes com els drets dels animals o la lluita contra el canvi climàtic.

Paula Vázquez és una professional molt versàtil i té una alta capacitat per connectar amb el públic. El seu carisma, la seva proximitat i la seva professionalitat l'han convertit en una de les presentadores més estimades i respectades d'Espanya. A més, la seva trajectòria i èxit en un món tradicionalment dominat pels homes, la converteixen en un exemple d'apoderament i lluita per la igualtat de gènere. Un exemple a seguir.