Són molt catalans. S'han adaptat perfectament a la cultura de la nostra terra i no se'ls pot negar el que és evident: són catalans de soca-rel. Anna Lewandowska i Robert Lewandowski, casats des de l'any 2009 en una cerimònia religiosa a Polònia, gaudeixen de tots els plaers de Catalunya. Mengen pa amb tomàquet, calçots, crema catalana; visiten pobles d'una idiosincràsia molt important, com Garraf. Només els falta posar-se la barretina i ballar sardanes. Ens encanten.

Lewandowski passejant amb la seva filla Instagram
Lewandowski passejant amb la seva filla Instagram

Ara, a l'última foto que han penjat junts han fet també un pla molt dels nostres. Un típic passeig dominical per Montjuïc. En espera que passin els dies perquè arrenqui el Mundial de Qatar, Lewandowski no deixa passar un sol dia sense fer quelcom de profit. És per això que no s'ho ha pensat dues vegades: li ha dit a la seva dona de prendre les nenes i anar a passar un meravellós matí de diumenge a l'Anella Olímpica de Montjuïc. No feien el Club dels Supers, però el sol ho valia. S'han posat els quatre molt morens i han completat la cita amb una abraçada entre l'Anna i el Robert que ha enlluernat a molts. També a nosaltres.

Amb vistes a un dels múltiples miradors de Montjuïc, amb Robert passejant amb Klara agafat de la mà, amb Anna donant-li un petonet a Laura, amb ambdues nenetes acolorint una llibreteta... És que se'ns fa impossible dir-ho una altra vegada: espaterrants. I més amb l'enèsima foto de la parella de pardalets junta: Lewandowski i Lewandowska, agafats, abraçats. Enamorats. D'ells i de Catalunya. Què bonics, renoi. A més, amb l'Anella Olímpica de fons que li dona a la instantània un toc gairebé de postal, de quadre, de pintura al fresc. Boffff...

Anna Lewandowska Instagram Stories
Anna Lewandowska Instagram Stories

Big Five

El clan de les WAGs va en augment. L'altre dia, cinc de les xicotes dels jugadors del Barça van quedar per anar a fer una de les coses que més els agrada. Un brunch. Anna Lewandowska, Katrine Friis (xicota d'Andreas Christensen), Elena Galera (nòvia de Sergio Busquets), Mikky Kiemeney (parella de Frenkie De Jong) i Daniela Ter Stegen (amor de Marc-André Ter Stegen) van acudir al mitiquíssim Flax&Kale i allà van fer les seves delícies. Van prendre una cosa molt pija, molt distingida, molt cool, molt de brunch: nabius, peres confitades i ou. Dolç i salat, el mix ideal. Ho van fer juntes, les cinc, perquè elles són el nou Big Five del Barça. Clara Chía no les acompanyarà: ella i Piqué ja no formen part del Barça. Potser se les piraran a Andorra com alguns diuen, però el que és segur és que no compartiran menjar amb El Club de las Cinco. I això que falta Coral Simanovich: volem més fotos, ara amb el clan per complet.