Gerard Piqué tanca una etapa. El futbolista es va adonar que ja no comptava per a l'equip de Xavi Hernández i ha pres la decisió, més que meditada, d'abandonar el club dels seus somnis. Aquest dissabte deixarà el Barça, però també el futbol. Va prometre que l'única samarreta que es posaria en trepitjar el Camp Nou seria la del club blaugrana, i malgrat els seus anys fora, ha complert. Després de sentir-se apartat, i poc estimat per l'afició, el pare de Milan i Sasha creu que ha arribat aquell moment tan temut per qualsevol esportista. A més, aquests últims mesos Piqué s'ha sotmès a la pressió mediàtica per la seva polèmica ruptura amb Shakira.

En el seu vídeo, Piqué promet en els últims segons, mentre apareix mirant la llotja del Camp Nou, que tornarà. Ja s'han començat a fer tota mena de teories i és que ell sempre ha desitjat formar part de la directiva del club. Com president? Experiència no li falta. Encara que l'esportista deixi el Barça, continuarà ocupat. D'una banda, la seva empresa Kosmos, on també treballa Clara Chía, i per un altre, la presidència del FC Andorra.

Piqué i Clara Chía podrien anar-se'n a viure a Andorra durant un temps

Precisament, a Andorra és on podria mudar-se Gerard Piqué per temporades. El català odia la premsa i intenta esquivar-la com pot, especialment si és de temes del cor, com ara. Han estat uns mesos especialment durs a nivell professional i personal, per aquesta raó ara busca un temps per a ell i la seva parella. A partir d'ara li podrà dedicar més atenció a Clara Chía, l'amor de la seva vida.

Gerard Piqué Andorra
Gerard Piqué Andorra

Aquesta decisió estaria més que meditada i parlada, especialment amb Clara Chía. Ella ara és el seu gran suport i és una de les poques persones que sabia que donaria aquest pas. Andorra és un lloc molt proper a Espanya i, especialment, a Catalunya. Per tant, en poc més de dues hores pot presentar a Barcelona per estar amb els seus fills, i d'aquesta forma aconsegueix estar allunyat de les càmeres. A més, Piqué vol aprofitar aquest temps per consolidar el seu equip. En un primer moment es va dir que el futbolista no aconseguiria portar al FC Andorra a bon port, i no només s'ha consolidat a la Lliga Smartbank, sinó que amenaça fins i tot la zona d'ascens a Lliga Santander, tot per una gestió exemplar. La intenció de Piqué és centrar-se en l'Andorra per convertir-lo en un nou Vila-real o Getafe. Vol que entri dins del futbol professional per quedar-se, fins i tot competir a nivell europeu.

Gerard Piqué també té una casa a Andorra, adequada a la seva mesura. Allà s'ha escapat en moltes ocasions per desconnectar i resoldre assumptes del seu club de futbol. En la seva residència andorrana podria ser el lloc on s'amagui a partir d'ara amb Clara Chía. És habitual veure'l en botigues de decoració d'Andorra la Vella. El jugador se sent molt còmode al país veí perquè està allunyat de la pressió mediàtica, es viu més tranquil, a més s'aposta pel talent jove, s'afavoreix fiscalment l'emprenedoria. I com a últim punt està molt a prop de Barcelona, on té la seva família.