Albert Rivera ha acabat la seva semana grande de El Corte Inglés al programa de Bertín Osborne. Després de passejar-se per tota arreu, la ronda d'amiguets que ha visitat ha acabat amb la cirereta que li ha posat a Mi casa es la tuya. Una llepada en tota regla entre dos amiguis dretanosos. Els dos van oferir una estampa cunyadesca on anar-se rient les gràcies, llançant-li pullitas a Sánchez, explicant com va conèixer Malú i fent unes risas sobre la premsa el dia que es va dir que havien trencat o parlant amb la mare de l'expolític.

rivera bertin 2

Bertín Osborne i Albert Rivera (Telecinco)

També van parlar de drogues i d'un dels rumors que diu que més mal li ha fet des que va saltar a primera plana del panorama polític espanyol. L'exlíder de Ciutadans lamenta que corrés com la pólvora per xarxes i mems que ell pogués tenir alguna cosa a veure amb substàncies psicotròpiques. "Yo no he probado eso en mi vida, mi tío murió por la droga. Imagínate lo que te duele que digan eso de tí", deia ell, mentre la seva mare declarava que "Me han dolido muchas cosas, pero lo que más cuando le acusaron de cosas que no son ciertas, no se puede caer tan bajo",

rivera bertin 3

Bertín Osborne i Albert Rivera (Telecinco)

La curiositat va arribar quan va sonar en el programa una cançó de Manel, Benvolgut, que dubtem seriosament que el grup català hagués escrit pensant en Albert Rivera. Pots veure-ho clicant a la foto a partir de 1h38':

rivera bertin 4

Bertín Osborne i Albert Rivera (Telecinco)

Tot i abordar qüestions espinoses com les drogues o el seu adéu a la política per la porta del darrera, el programa també va ser un fracàs ja que no va seduir els espectadors. De fet, tots dos van provocar rebuig, si ens centrem en els resultats d'audiència que va aconseguir el programa aquest divendres al vespre. Un fracàs estrepitós. Un 11,3%, 1,5 milions d'espectadors en primer time a Telecinco, molt lluny de les altres entrevistes que s'han vist al programa de Bertín Osborne des que ha tornat en aquesta nova etapa. Mi casa es la tuya es va estrenar amb un 16% amb Lydia Lozano de convidada. Va seguir encara més fort amb un 16,6% amb Jesús Vázquez. Però dues setmanes després, s'ha ensorrat, quedant per sota fins i tot, d'algú que surt hasta en la sopa, Miguel Ángel Revilla, que va fer un 13%. Mi casa será la tuya..., però a les cases dels espanyols no es va voler veure res del que deia Rivera.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat