Bomba: la ferida entre Risto Mejide i la seva ja exparella Natalia Almacha s'ha infectat a gran velocitat i comença a supurar porqueria a dojo. La manxega, dolguda amb el comunicat del presentador anunciant la ruptura, havia respost amb un text que ara cobra tot el sentit. Deia que "no se me puede sacar ninguna conversación fuera de tono con ningún tío", a banda d'advertir-lo que si volgués podria buidar el pap i explicar tota la veritat. No ha calgut que surti ella a fer-ho, té al seu entorn. I ensorra Risto Mejide com ningú s'imaginava. 

Per començar, que quedi clar: segons la teoria que defensa el tiktoker Abel Planelles, molt ben connectat a l'univers del safareig, ella és la que talla la relació tres dies després de la famosa foto de la jove amb la Roma, la filla de Mejide amb Laura Escanes. Una estampa de "amoR" que saltava pels aires de manera fulgurant, violenta i, pel que sembla, fonamentada. Resulta que no és que en Risto s'ensumés alguna cosa rara de la xicota amb tercers, no. És que Almarcha estava rebent informació molt sensible del que feia el de Mediaset a les xarxes socials quan ella no mirava. El què? Lligar, presumptament. Feia servir el mateix mètode que el va portar a Escanes o a ella mateixa, els missatges directes i d'altres formes delicades en una relació. Dinamita.

Natalia Almarcha Instagram
Natalia Almarcha / Instagram

Les converses inapropiades de Risto amb una ex de la "Isla de las Tentaciones"

L'Abel explica que existirien captures de "tonteo" inequívoc de Risto Mejide amb una tercera, i que la Natalia n'estava al cas. Amb qui? Amb una concursant de realities de Telecinco, una jove de Múrcia d'aspecte explosiu i que va passar per 'La Isla de las Tentaciones'. Mayka Rivera, ben coneguda per als entesos del format… i pel que sembla, per a Mejide. La noia va entrar a full al dating show de República Dominicana i va sortir sense la parella que havia entrat. Tampoc va durar gaire amb el paio amb qui es va embolicar, ni ha tingut sort en altres relacions posteriors. Vaja, que Cupido no encerta amb ella. O és molt exigent, o molt voluble, o està esperant un príncep blau. Podria ser en Risto? Ai, quin misteri. 

@abelplanelles

EXCLUSIVA| Aclaro que desconozco si las conversaciones de Risto con Maika son reales. Pero que a Natalia si le ha llegado esto por diferentes medios…

♬ Acróstico (Solo Version)
Mayka Rivera Instagram
Mayka Rivera / Instagram

La Natalia deixa en Risto i no al revés: hi hauria tercera persones, Mayka Rivera

La informació de Planelles ha tocat una tecla sensible. Poc després ha tornat a pujar un vídeo desmarcant-se una mica: "Desconozco si existen esos mensajes, pero lo que es 100% seguro es que gente próxima a Natalia le dice que ha existido este contacto. Y que es uno de los motivos de las discusiones que propician la ruptura". La mateixa Almarcha ja va dir en el seu moment que li estaven arribant molts missatges en aquest sentit, dient-li "eres la cornuda de España". Tot confús, però ves a saber, coses més estranyes s'han vist. Cert que no encaixen en Risto i la Mayka, la veritat. Però la font té crèdit: l'Abel és un especialista. Se la poden colar, clar, però no és gens habitual. La cosa s'anima.

Mensajes a Natalia Almarcha infidelitat Risto Tiktok @abelplanelles
Missatges a Natalia Almarcha sobre Risto Mejide / @abelplanelles
@abelplanelles Respuesta a @Abel Planelles 🤟🏽🎙 ♬ sonido original - Abel Planelles 🤟🏽🎙
Risto Mejide Cuatro
Risto Mejide / Cuatro

Risto contraprogramant Tamara Falcó una altra vegada. L'estiu es presenta divertit.