Temps era temps que el polític més prometedor de l'espanyolisme i el publicista reconvertit en estrella de la tele eren amics. Tots dos, catalans: Albert Rivera i Risto Mejide. Cap dels dos amagava la seva relació, fins i tot amb abraçades públiques davant de milions d'espectadors. Va passar a un 'Viajando con Chester' de 2014, a l'hotel Casa Fuster de Barcelona. Era la posada en escena d'una aliança indestructible, fins i tot amb brometes antiindepes. Però pel que es veu van comprar la seva relació per Internet, i el resultat final ha quedat molt lluny de les expectatives inicials. Se'ls va trencar la joguina i van partir peres. El detonant, el fitxatge de Rivera per un despatx d'advocats després de fotre el camp de Ciudadanos, el partit que va parir... i va arruïnar. Risto assegurava que va ser ell qui li va aconseguir la feina, i que l'Alberto Carlos mai no li va agrair la gestió. "Si alguien me consigue un contacto con el que tengo un curro, lo mínimo es mandar un mensaje de gracias", es lamentava. Des d'aquell moment, el de 'Todo es Mentira' va passar a l'ofensiva. I a ofendre l'excol·lega.

Risto y Albert Rivera Chester  Cuatro

Risto abraza a Albert Rivera Cuatro

Risto Mejide i Albert Rivera quan eren amics inseparables / Cuatro

Albert Rivera anunci feina Europa Press

Albert Rivera presentant-se com a un galàctic de l'advocacia / EP

Els dos enfants terribles segueixen distanciats, i no fa l'efecte que això tingui solució. Almenys per part del presentador i exvotant taronja​, que de tant en tant li dedica algun missatget enverinat i amb mala llet. L'últim acaba de sortir del forn de Mediaset, durant una conversa entre Mejide i Joaquín Prat. Un cedia el testimoni del directe a l'altre, mentre parlaven de l'especial sobre el 15-M que s'emetria més tard a Cuatro. Un programa presentant per Sonsoles Ónega i que, entre d'altres personatges, comptava amb la participació d'Albert Rivera en el paper de vella (jove) supernova política. També podia haver estat com a "juguete roto", però ja sabem com és Telecinco quan es tracta de tocar segons quins temes. Mejide, que no sabia dels continguts de l'esmentat espai, li clavava un mastegot que farà mal a l'ego infinit de Rivera: el va qualificar d'irrellevant i de "parella de". Un 'don nadie' si no fos per la seva nòvia famosa i milionària, vaja. "No he entendido muy bien la participación del novio de Malú, pero supongo que alguna explicación habrá". Així passen comptes els liberals i moderns més guais de la galàxia: atacant per les parelles. Retratats.

Fes clic a la imatge per sentir Risto:

Risto Mejide cleca a Albert Rivera Cuatro

Risto Mejide cleca a Albert Rivera / Cuatro

/malu i rivera hospital filla gtres

Albert Rivera amb Malú / GTRES

Imaginin què diria Risto si algú ataqués Laura Escanesdient que només és la "dona de". Segur que 'muntaria un pollastre' al més pur estil de Ciudadanos. 'Por los viejos tiempos', i tal.