Risto Mejide ha fet el salt de la televisió a la literatura com qui no vol la cosa. Igual de popular a la petita pantalla que entre els seus lectors. X, el seu darrer llibre, publicat el 2016, va ser top vendes el dia de Sant Jordi de fa tres anys.

tem risto

Mediaset

Ara presenta Diccionario de las cosas que no supe explicarte, un llibre on defineix, a la seva manera, les paraules que construeixen el relat de la seva vida. Amor, sexe i passió, però també venjança o soledat... Té una definició per cada cosa.

Al pròleg, un Risto fatxenda. Diu que escriu el llibre “con una mano en los huevos”, no fos cas que escrigui res que no li surti de l’entrecuix. I als llibreters els recomana que no posin la seva obra amb els llibres de poesia, “a años luz de mis posibilidades e intención”. Quanta modèstia.

risto mejide ruth jimenez 2008 GTRES

GTRES

Entre les definicions de Risto, la que fa sobre les exparelles: “Son todos tus defectos ordenados cronológicamente. De menos a más actual. De más a menos soportable”. Missatget per la Ruth Jiménez? El publicista es va separar de la presentadora el 2014 i tenen un fill en comú. Després de cinc anys, encara se li fa insuportable no estar amb ella?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat