TV3 segueix immersa de ple en l’estructuració de la nova graella de cara la temporada que ve. L’última peça que es coneix d’aquest trencaclosques és Preguntes freqüents, un late show polític que s’emetrà els dissabtes a la nit.

El programa, que pretén competir amb La Sexta Noche, serà presentat per Ricard Ustrell, conductor d’El Suplement de Catalunya Ràdio, espai que recentment ha renovat una temporada més per la ràdio pública.

Preguntes freqüents, però, encara està pendent d’aprovació a causa de la delicada situació econòmica. Tot i que sembla que les converses estan ben encaminades, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha de rebre la confirmació del Govern -tot indica que la setmana que ve- que faria una aportació econòmica extraordinària. El pressupost del programa gira entorn tres milions d’euros.

 El Terrat serà la productora encarregada de dur a terme aquest nou espai. D’aquesta manera, Ricard Ustrell donaria finalment el salt a TV3, però no de la mà de Jordi Èvole, com s’havia comentat fa unes setmanes. Aquesta dilluns coneixíem que Toni Soler s’encarregaria d’un programa de sàtira a l’estil El Intermedio (La Sexta), amb la qual cosa sembla que TV3 fa una clara aposta pels programes polítics.