Una de les grans apostes de TV3 per a la nova temporada té nom propi: Toni Soler. A més de l’exitós Polònia que dirigeix cada dijous, a partir de setembre conduirà un informatiu diari en clau de sàtira, a l’estil d’El Intermedio, que presenta El Gran Wyoming a La Sexta.

La notícia va treure-la a la llum al Versió RAC1 el comunicador especialitzat en mitjans Rocco Steinhäuser, la setmana passada. El nou espai -de què encara no se n’ha revelat el nom- ocuparà la franja prèvia al Telenotícies Vespre, és a dir, entre les vuit i les nou del vespre aproximadament. El programa serà produït per Minoria Absoluta (que ja fa els Polònia i Crackòvia), i de moment té previst emetre’s fins al proper gener. 

Toni Soler, que TV3 ha triat després de sondejar diversos professionals, estarà acompanyat a plató per col·laboradors de la talla de Jair Domínguez (La Segona Hora, RAC1) o Òscar Andreu (La Competència, RAC1).

El nou programa és una aposta de TV3 pel gènere news satire ("sàtira informativa"), un format que la cadena pública volia fer "des de feia temps", segons ha afirmat Steinhäuser i ha pogut confirmar ENBlau. TV3 haurà d’assumir-ne els costos a través d'una partida extraordinària que està previst que s’aprovi aquesta setmana. 

L'espai de sàtira presentat per Toni Soler posarà la cirereta a la completa renovació de les tardes de TV3. El citat programa anirà precedit pel Tarda Oberta, que substituirà el ja desaparegut Divendres i, en franges anteriors, per la sèrie Com si fos ahir, que relleva La Riera