A TV3 hi ha una passa: els canvis de look. En pocs dies hem vist la presentadora dels esports Marta Bosch tallar-se molt els cabells i a Toni Soler posant-se ulleres. A l'Està passant va preferir fer escarni del canvi de look de Ricard Ustrell.

ustrekl pujol tv3

TV3

A Planta baixa s'hi entrevistava l'enèsim polític, Eduard Pujol, i Toni Soler al vespre se'n fot: "M'heu de perdonar però no he sentit res del que deia l'Eduard Pujol. Estava massa absort en el bigoti que s'ha deixat Ustrell. Hi ha dret a això? Ha passat de presentador de TV3 a figurant de la pel·lícula 1917. Home Ricard!".

Ustrell: "Tinc la crisi dels 40 als 29". El canvi es diu afaitar-se, però aturar-se a l'últim moment i deixar-se el bigotet. Al seu programa hi veien una raresa. A PB sona música de Queen mentre Ustrell corre pel plató i li diuen "Sembles Freddy Mercury, o Albert Serra". Maiol Roger: "Tu ets el propietari d'aquest programa". No ben bé. El programa és de TV3 i dels catalans que el paguen (3 milions cent trenta-set mil quatre-cents euros amb 87 cèntims). El tema avui és el bigotet.

ABANS:

ricard ustrell tv3

TV3

DESPRÉS:

freddy mercury TV3

TV3

insta ustrell

Instastories

Ustrell ha penjat una enquesta a instagram sobre el seu bigoti. "Us agrada?" L'enquesta no és sobre el seu programa. Només sobre el seu bigoti. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat