Sembla que Joan Laporta ha guanyat punts amb el fitxatge de Hansi Flick com a entrenador del Barça. Va ser el substitut de Xavi Hernández després del seu gran fracàs i el nou tècnic podria retornar els culers a aquella època Guardiola, i és que l'any passat es van alçar amb la Lliga, la Copa del Rei i la Supercopa. Només se'ls va resistir la Champions, però van arribar al millor resultat dels últims anys. Aquesta nova temporada també tindrien molts números per emportar-se-ho tot. Com a mínim a la Lliga ja van els primers.

Aquest és el segon any de Hansi Flick amb el Barça i podria haver-hi un tercer any. Ell està molt còmode i els jugadors i l'afició també. Totalment afincat a Barcelona. L'alemany, que sempre ha valorat la discreció, ha trobat el seu lloc. A més, és un fanàtic de la gastronomia japonesa de la ciutat. S'ha recorregut pràcticament tots els restaurants d'alt nivell i té un favorit.
Es tracta d'un restaurant al qual podria anar qualsevol persona, ja que no és un local amb preus abusius ni d'estrelles Michelin. Quan li pregunten per un restaurant japonès sempre recomana Ikibana, on se'l pot veure en nombroses ocasions amb família i amics. Es troba ubicat al seu mateix barri, concretament al carrer Doctor Fleming. Un dels tres locals que tenen en propietat, ja que n'hi ha un altre al Born i un més al Paral·lel. Allà va celebrar el seu 60è aniversari el febrer passat amb l'staff del Barça i alguns membres de la directiva.
Els preus ronden entre els 45 i 100 euros per persona
L'especialitat d'Ikibana és el menjar brasiler i japonès. L'ingredient principal és el peix en tots els seus cuinats. La setmana passada van realitzar en directe per a tothom qui volgués assistir, un kaitai, que és una tècnica japonesa mil·lenària que consisteix a trossejar un tonyina de més de 100 quilos. Mentre el cuiner talla la peça, dóna a provar dues parts molt especials del peix, la medul·la i la carn d'espina. A més, hi haurà un menú especial per a l'ocasió.
A l'Ikibana hi ha tres menús diferents. El Garden, de 45 euros, l'Omasake per 48 euros i el Koufuku a 68 euros. Per als més exigents hi ha l'Hakkoda, disponible per 98 euros. Entre els plats més habituals hi ha l'amanida de llamàntol, les gyozes, les tempures o alguns cruus com el beef tartar o el tàrtar de tonyina
Lògicament tampoc podia faltar el més demandat d'un restaurant japonès, el sushi i els nigiris. Tenen un ampli assortiment. També es poden trobar les famoses carns de filet de Wagyu i Kobe amb denominació d'origen
