Aquest dimecres 'Joc de Cartes' es tornava internacional. Deixava de banda la cuina catalana per conèixer l'asiàtica. Des de fa anys la gastronomia oriental ha guanyat terreny a Espanya. Marc Ribas juntament amb seu equip va buscar 'el millor restaurant asiàtic de Barcelona'. La primera parada va ser a Vabowl, un restaurant amb propietaris xinesos que apostaven per una cuina al vapor perquè segons ells és molt més saludable, així la va vendre l'encarregat del local, que va participar en el programa, Marc Matarrodona, de tan sols 22 anys.

Marc va ser el primer restaurador en obrir les portes de la seva casa, i això sempre juga en contra. Principalment perquè la resta de participants sempre puntuen a la baixa per por del que es puguin trobar en les altres cites. El jove ja va alertar que es trobava "molt nerviós". De fet, va cometre diversos errors que els seus companys no van perdonar. A una de les restauradores el va tirar el brou per la taula en portar-li a pressa un segon plat, ja que en un primer moment no es van entendre i li'n va portar només un. "M'estan tocant els collons!", va cridar en cuines.

Encara que després li van demanar perdó per la seva duresa, els restauradors no van tenir compassió amb ell. Les notes de Vabowl van ser molt baixes, de fet, són unes de les pitjors que es recorden. Poques vegades els restauradors suspenen els seus companys perquè saben l'esforç que hi ha darrere de cada casa. Tanmateix, Marc va anotar una mitjana d'un 3,8. Suspens. Les categories més mal valorades van ser el servei, el menjar i el preu. Aquesta revolucionària cuina al vapor no els va atreure prou i van ser molt crítics. Anoushka Das Gupta, l'encarregada de sala del Little Andaman, no va menjar gairebé res. Les seves cares eren un poema. Tots els plats van rebre crítiques. Especialment les postres, que fins i tot el mateix restaurador va recomanar que no mengessin tirant per terra el treball dels seus companys en cuina.

Marc demana perdó als seus companys

Per contra, Marc va votar bastant bé els seus companys, encara que va estar tot el programa molt seriós. Se li notava molt incòmode en la resta d'establiments. Ja en la confrontació ell va creure que es mereixia un 6, no va poder creure's la puntuació rebuda en destapar la campana.

"No ho fem tan malament, però vull demanar disculpes pel meu servei que va ser lamentable", va dir Marc davant dels seus companys. Marc Ribas tampoc no el va valorar massa bé. Va aprovar just l'espai i la cuina i va suspendre amb un 4 la resta de categories.

Anoushka Das Gupta del Little Andaman es va convertir en la guanyadora dels 5.000 euros amb un 8,3. Tots els seus companys, i el mateix Marc Ribas, li van posar una bona puntuació. Cap per sota del 8. Sens dubte, tota una sorpresa.