El 2020 està sent un any per oblidar. La maleïda pandèmia ens ha canviat la vida a molts, són molts els que ploren pèrdues familiars per culpa del coronavirus. Però més enllà de la covid, hi ha qui ha patit aquest any la pitjor de les notícies, i per partida doble, i per causes alienes a la pandèmia. És el cas d'Irene Rosales, dona de Kiko Rivera.

Nou mesos després de perdre la seva mare, el passat 6 de febrer, als 54 anys, la jove de la Pantoja plora ara per la tràgica mort del seu pare, aquesta matinada, després d'una lluita de 16 anys contra un tumor cerebral. El pare de Rosales havia patit una davallada els darrers mesos i estava ingressat en una residència, amb un estat de salut crític que feia témer el pitjor. La mateixa filla del difunt ha informat als seus seguidors de la trista notícia amb un missatge en un Stories carregat d'emoció. No li ha calgut escriure cap paraula, simplement ha penjat una foto on hi surten dues estrelles al cel, en referència als seus estimats pares.

foto irene rosales estrelles

Per la seva part, el DJ ha volgut acomiadar-se del seu sogre amb una imatge d'una rosa i un llaç negre i una frase lapidària: "¿Puedes terminar ya 2020?".

foto kiko rosa llaç

foto kiko frase

L'any més complicat de les seves vides, amb un darrer i duríssim cop. Descansi en pau.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat