Mario Vaquerizo i Alaska estan de rigorosa actualitat, encara que la seva aparició en televisió és menor que anys enrere, quan es van convertir en la parella més cotitzada del moment. El seu reality, 'Alaska i Mario', en la MTV, va ser tota una revolució, milions de persones es van colar en les seves vides i en la famosa casa rosa. Durant uns anys els seus fans van posar al mapa el carrer Libreros de Madrid com un lloc turístic. Es fotografiaven amb els flamencs dels balcons i el més atrevit picava al timbre, una cosa que va acabar per molestar els artistes. La setmana passada el showman es va queixar davant de Paz Padilla sobre l'autocensura que existeix en el dia d'avui. Segons ell, s'ha retrocedit fins a l'època franquista, o pitjor, perquè abans hi havia més llibertats, segons la seva opinió. Alaska també ha sortit en defensa del seu marit, i Jorge Javier Vázquez els ha atacat en el seu blog de la revista Lecturas.

Alaska i Mario efe
Alaska i Mario efe

Alaska i Mario són dues persones molt diferents, però complementàries. Un dels rumors que sempre els ha acompanyat és el de la seva estranya relació. Segons les opinions de moltes persones, el periodistes és homosexual i la relació seria una obra de teatre rendible. Però la cantant va tancar tota mena de boques. "Portem junts 22 anys, la nostra relació segueix molt viva, igual que l'amor i el desig", compte en Pronto. "Ens respectem i ens deixem els nostres espais de llibertat", diu, sobre el secret del seu matrimoni.

Es va parlar d'una crisi en el matrimoni i d'una relació oberta, però Mario Vaquerizo no va tardar a concloure aquests rumors totalment infundats. "No. Tenim un univers comú, però també els nostres propis mons, en els quals no necessàriament participa l'altre. El que no significa que siguem el que imagino que qualifiques com a parella oberta".

La veritat sobre la relació d'Alaska i Mario Vaquerizo

Sobre els rumors d'homosexualitat, ell es defineix com una "marieta inquieta". "No soc bisexual; si ho fos, no estaria amb la meva dona", justifica l'artista i col·laborador de televisió i ràdio. "I no m'ofèn que pensin que ho soc, el que em molesta és que estiguin infravalorant la meva dona. Olvi no estarà morta d'inanició després de 22 anys junts...", argumenta sobre això Mario.

Alaska i Mario
Alaska i Mario

Alaska també reflecteix que són dues persones molt diferents, fins i tot en el caràcter, però funcionen, tant fora com dins del llit. "Molt bona perquè, d'una banda, és una persona molt fàcil, com sabeu", compte. "Encara que, per a l'altre, pot ser una persona molt difícil, com no sabeu. Té el seu caràcter i, quan està de dolentes, et diu coses... Però al segon se l'ha oblidat. I jo, les 48 hores següents el mataria, però ell, com ja s'ha oblidat del que va dir, no sap per què", continua Olvido Gara.

Alaska assegurava que tot té solució. "La convivència és difícil, et treu de polleguera, però estàs enamorat i llavors et compensa tot. Tot se supera mentre estimis l'altra persona i no hi hagi grans frecs en el dia a dia", va afegir.

Els dos han volgut deixar clar que no tenen una relació oberta, malgrat els rumors. "Tenim un univers comú, però també els nostres propis mons, en els quals no necessàriament participa l'altre. El que no significa que siguem el que imagino que qualifiques com a parella oberta".

Respecte a les seves relacions íntimes, Mario ha explicat que "complim molt bé els dos. Perquè sigui una mica amanerat i em surti el meu costat femení, que propicio, no em sento qüestionat. Una dona tan llesta, tan culta i tan intel·ligent no anava a ser amb un home que no la desitgés".