Queden unes hores per la que promet ser la boda del que portem d'any. Si més no, una de les més multitudinàries i de les que aplegarà la flor i nata de l'aristocràcia i la representació Borbònica. Queden poc menys de 24 hores perquè l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida i la seva promesa, Teresa Urquijo, es diguin el "Sí, quiero", davant 500 convidats a l'església de San Francisco de Borja (popularment coneguda com els 'Jesuitas de Serrano') de Madrid i posteriorment vagin tots a celebrar el convite a la finca El Canto de la Cruz, propietat de l'àvia de la núvia.

Almeida Teresa Urquijo GTRES
José Luis Martínez Almeida i Teresa Urquijo GTRES

Hi anirà tot quisqui, menys, tot sembla indicar, Felip i Letícia. Sí hi seran, en canvi, els reis Joan Carles i Sofia, les infantes Elena i Cristina, els fills d'Elena, Victoria Federica i Felipe Juan Froilán de Todos los Santos, el fill de Cristina, Juan Urdangarín i un llarg etcètera. Molt de Borbó i molt de gent de la jet set madrilenya. I de l'aristocràcia: Pedro de Borbón-Dos Sicilias, duc de Calàbria, i la seva família, Pedro López-Quesada i Cristina Borbón-Dos Sicilias, així com la seva filla Victoria, acompanyada del seu promès, Enrique Moreno de la Cova. Més: cosins de la núvia, la plana major del PP, amb Alberto Núñez-Feijóo, Elías Bendodo, Cuca Gamarra, Isabel Díaz Ayuso, Jorge Azcón o Fernando López Miras. Sumin-li el president del Reial Madrid, Florentino Fernández, i l'entrenador de l'Atlètic, el Cholo Simeone, acompanyat de la seva parella, Carla Pareyra, i tants i tants altres.

Almeida Teresa Urquijo GTRES
José Luis Martínez Almeida i Teresa Urquijo GTRES

Queden poques hores i segur que a aquestes alçades de la pel·lícula, els convidats estan preparant el seu outfit, què es posaran. I probablement els més endarrerits estaran pensant encara què regalar. Bé, segur que hi ha algun barrut que voldrà fer-se el despistat i no regalar res. La parelleta feliç ha encarregat una llista de noces d'aquelles on els nuvis posen regals i regals, objectes de tota mena, la majoria dels quals, no els hi fan cap falta i no se sap què en faran amb ells. Pongos i més pongos. Però no només. També objectes caríssims combinats amb d'altres més econòmics a l'abast de les butxaques de tothom. En lloc del tradicional sobre amb bitllets donat d'estrangis en algun moment de la celebració (cosa que segur que faran alguns dels convidats al casament) Almeida i Urquijo han preferit una opció que s'estila força darrerament, posar a la disposició dels convidats una llista de regals, facilitant una clau per accedir a la farcida selecció de regals ubicada al servidor BodaMás d'El Corte Inglés.

DL u539240 004 (1)
José Luis Martínez Almeida i Teresa Urquijo GTRES

 Quaranta pàgines plenes d'articles que sumen un total de 85.000 euros. I què queda a hores d'ara? Amb prou feines 50 articles. El més econòmic, uns sotagots de 14 euros. I el més car, que ningú no compra ni en pintura, ni tampoc els Borbons? Un regal que no se vende ni patrás, que encara no han pogut encolomar-li a ningú, i que a més, para más inri, l'han pujat de preu i tot: una catifa afganesa feta a mà que si abans costava gairebé 7.700 euros ara ja ronda els 10.000 de l'ala. Ningú es vol fer càrrec d'una despesa així, ja podrien estirar-se els Borbons amb la pastarrufa que tenen, però ni por esas. Què més queda? Tacetes de consomé de La Cartuja de Sevilla, diferents articles de parament de Villeroy & Boch o un regal que ens ha fet al·lucinar: 18 cadires diferents (per què coi voldran 18 cadires???). També queden tres escriptoris i algun butacot de 800 euros, un joc de dues maletes de cabina de Delsey París de 400 euros, un centre de planxa, un decantador de vi, una bateria de cinc peces de cuina i uns prismàtics... Seria meravellós que si Froilán, Joan Carles o algun Borbó barrut li regalessin els sotagots de 14 euros, transcendís i se sabés.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!