Raquel Sans i Toni Cruanyes són els directors i presentadors dels dos programes més vistos del dia. El TN migdia va fer un apoteòsic 29,2% i el TN vespre un increïble 22,4%. Són els dos periodistes més seguits de Catalunya. I van coincidir en un altre programa de TV3, Està passant. Elisenda Carod els va sotmetre al concurs "Batalla de TNs". Un divertiment al que es van prestar i van confessar una dada molt íntima, quina part del Telenotícies que editen els interessa menys.

cruanyes raquel TV3

Raquel Sans i Toni Cruanyes a Batalla de TNs, TV3

Raquel Sans: "Les temàtiques que més em costen? Siguem positius, les que més m'interessen són les socials i els Estats Units. La política? És fonamental, ens hauria d'interessar a tots. Ens hauria... Segurament m'ho hauria d'aplicar". Se li entén tot. Toni Cruanyes és més directe i foteta: "La meteorologia no m'interessa gaire. En Tomàs Molina ja ho fa molt bé i quan acaba dic moltes gràcies". És el primer català que no està interessat en el temps. Boníssima troballa dels guionistes de Toni Soler.

cruanyes ans TV3

Cruanyes, Carod i Sans, TV3

Sobre les intimitats de cadascú van convenir que cap dels dos no té tatuatges o que els agrada el jazz i Queen. Hilarant la secció de llegir un teleprómter a tota velocitat. Vídeo:

La batalla de concursos de les 8 del vespre entre Pasapalabra, El precio justo i Batalla de TNs la van guanyar els espectadors de l'Està passant: fabulosa audiència del 17,6%. Van gaudir un dia més de la relació còmplice dels veïns de graella: els tonis Soler i Cruanyes. Per un dia els Tonis van ser dos cruanyes, que es van donar pas l'un a l'altre:

toni cruanyes dovle tv3

Cruanyes i Cruanyes, TV3

Aquesta és la recepta de l'èxit de la cadena preferida dels catalans: entreteniment i informatius de qualitat. Totes les cadenes voldrien tenir Raquel Sans, Toni Cruanyes i Toni Soler, però són a TV3.