Raquel Sans edita i presenta l'informatiu que fa millor share del país: el TN migdia. L'edició del vespre, la de Toni Cruanyes, té més espectadors perquè a la nit hi ha més gent a casa però l'edició de 2/4 de 3 acostuma a fer el millor percentatge de la graella, rondant el 30%. Espectacular èxit de Raquel Sans que és qui mana dels dos presentadors, Xavi Coral només presenta però Sans també edita. A TV3 és una de les periodistes més estimades i prestigioses. L'excorresponsal als EUA va començar des de baix, presentant La Revista, un espai frívol fora del TN. Així era:

RAQUEL SANS 2021:

Raquel Sans 2

Raquel Sans en una imatge promocional, TV3

RAQUEL SANS 2000:

RAQUEL SANS LA REVISTA 1990 TV3

Raquel Sans a La Revista, any 2000, TV3

El programa No tenim vergonya que s'emet per vacances de Nadal cada vespre repesca icones de TV3 de fa 20 ó 30 anys. Algunes estan mortes, com Josep Maria Bachs, altres han deixat els mitjans, com Miquel Calçada, i algunes segueixen apareixent a TV3. Cas de la incombustible Raquel, que ara que té 47 anys i és mare de família té millor aspecte que quan tenia 27 anys.

raquel sans EUA TV3

raquel sans 1990 TV3

Raquel Sans al No tenim vergonya, fa 20 anys, TV3

Etern cabell curt, ulls verds i una telegènia innata acompanyen una de les millors periodistes del país. De jove es disfressava en antena dels Pastorets amb ales d'angelet, armadura i espasa. De gran dirigeix el millor informatiu que s'emet a Catalunya, el que ajunta més percentatge de catalans. Centenars de milers s'informen amb la grandiosa Raquel Sans.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat