No sabem què deu estar fent Marta Sánchez des que ha sabut que el líder de Cs, Albert Rivera, està embolicat amb Malú. Tampoc sabem si en el futur repertori de la cantant a qui s'associa amb el polític hi haurà una versió sui generis de l'himne d'Espanya que va popularitzar Sánchez. 

albert rivera efe sorpresa

Efe

malu   el hormiguero

Antena 3

Parlant de cantants, el macho ibèric per excel·lència dels escenaris, Bertín Osborne, ja ha dit que votarà algun partit que defensi la unitat d'Espanya, la paella i els toros, però que se sàpiga, encara no ha escrit cap ranchera de les seves dedicada a Albert Rivera, Pablo Casado o Santiago Abascal

bertin cavall EFE

Efe

Qui sí ho ha fet és una artista multifacètica espanyola, Sofía Rincón. Bloggera, pintora, cantant o humorista, critica tot allò que veu al seu voltant , com la política del país, i no es queda de braços creuats a l'hora de fer sorna sobre els líders dels diferents partits. Amb grans dosis de sarcasme, ara Rincón ha pujat un vídeoclip a Youtube dedicat al líder Vox, Santiago Abascal. "Like a Vox" retrata el cap visible de la ultradreta i el defineix com un superhome: "Tus ojos lanzan misiles. Tu fuerza es descomunal. Quiero verte en más desfiles. Eres todo un semental".

cantant abascal2

Les rimes raperes continuen pel mateix camí, amb frases com "Con tu porte y tu perfil tan aguileño, no me quise pellizcar, por si estaba siendo un sueño, con tu barba tan perfecta... con Gasset, Lara y Smith. Nunca he estado más contenta, tres Ortegas para mí. Jineteando en tu caballo por la sierra tú te vas. Pedro, Pablo, Albert, Casado, se han quedado muy atrás". Durant la cançó també hi ha algun recordatori per periodistes (?) i escriptors com "Herman TretschSánchez DragóMorante de la Puebla y la madre que los parió".

Veurem si sona al proper míting.