Ramon Pellicer és el presentador de Telenotícies més veterà de TV3. En plena època de renovació de la cadena, amb un nou director o directora pendent de nomenar en substitució de Vicent Sanchis, hi ha ànsies de cares noves. Pellicer, però, segueix allà, líder cada cap de setmana dirigint i presentant l'informatiu de referència dels dissabtes i els diumenges. Aquest cap de setmana ha reaparegut amb un nou look sorprenent. Després d'anys i panys fent ullets en antena ara se sap la veritat: no seduïa l'audiència amb mirada penetrant, és que no s'hi veia. El telepromter on llegeix les notícies li queda lluny, en els platós informatitzats de TV3, i finalment als 61 anys s'ha posat ulleres. El nou Pellicer:

Ramon Pellicer amb ulleres foto TV3
Ramon Pellicer amb ulleres/ foto TV3
ramon pellicer ulleres TV3 gafas
Ramon Pellicer, amb ulleres/ foto TV3

Pellicer té ara un aire nou, més despert, més intel·lectual i més modern, unes ulleres sense montura, amb els vidres flotant, que el Departament de Vestuari de TV3 ha hagut de buscar amb cura. Pellicer no és qualsevol i unes ulleres antigues li haurien posat anys al damunt. No és el cas, li queden bé. Qualsevol canvi en els presentadors de TN marca els centenars de milers d'espectadors. Aquest dissabte Pellicer va fer que el TN arribés al 30,2% i 420 mil espectadors. El programa  més vist de totes les cadenes. Seria l'efecte ulleres. Amb tanta gent mirant-lo, twitter treia fum:

Ramon Pellicer ojos cerrados TV3
Ramon Pellicer abans/ foto TV3

En Ramon no és miop ni hipermetrop sinó que pateix de presbícia, el natural envelliment de la vista que comença als 45 anys. Res que no sigui natural. El que és inhabitual és veure un anchor man, un presentador, que superi els 60 anys. Matías Prats (71 anys) o Pedro Piqueras (67 anys) són excepcions. Josep Cuní plega als 68 anys. A TV3 hi ha queixes d'alguns VIPs, com Toni Clapés, que lamenten que no hi hagi majors de 60 anys en antena, amb la notable excepció del gran Ramon Pellicer. Gran per trajectòria, no per edat. La seva dona, la també periodista de TV3 Lali Colomé, agraeix que s'hi vegi millor.

lali colome a els matins tv3
Lali Colomé a Els matins/ foto TV3

Els matins enfilen el final de la temporada amb una notícia que va avançar en exclusiva EN Blau el 30 de març: Lídia Heredia plega. La fins ara directora i presentadora del matinal de TV3 ja va anunciar al seu equip que aquesta serà l'última temporada al capdavant del programa. Etapa superada i marxa a la corresponsalia dels EUA. TV3 ja té substituta per la temporada 2022-23, Ariadna Oltra. Els matins compta amb Lali Colomé, la dona d'en Pellicer, fent de reportera. Mentrestant, la filla gran de la parella, Martina Pellicer Colomé escalfa la banqueta a Tik Tok.

martina pellicer tik tok
Martina Pellicer/ foto Tik Tok

TV3 té els caps de setmana en bones mans. De tots els canvis possibles a la graella, els Telenotícies són els que menys arrisquen, són líders i ben valorats. Els millors. I Pellicer ara s'hi veu. Ja era hora.