Si el teu cognom és "de España" has nascut per creure't l'assot de l'independentisme. I Ramon de España ha decidit que la vinyeta d'El Roto que va publicar El país el 13 de juny mereix ser protegida contra els que l'ataquen. Apareixen dos persones amb barretina i un llaç groc dient "Los lazos son para cazar a los que no los llevan".

el roto

El País

Com que de Ramón de España (amb accent espanyol a la o) no gosa contra tots els que troben indigna la vinyeta contra la solidaritat amb els presos polítics, només es fa el milhomes contra tres en concret: Toni Soler, Antonio Baños i Empar Moliner.

El retuit de Moliner del tunning de Tomàs Fuentes donaria perquè De España advertís que hi ha molt més talent en Fuentes que en El Roto. Però ja tenia la columna feta al dictat de l'unionisme: "¡Tres chupópteros del régimen dando lecciones de ética! Realmente, hay que joderse. Para estos tres arribistas que practican el patrioterismo. Soler es un idiota que hace agit prop con Polònia, Empar Moliner intentó asaltar España desde las páginas de El País y convertirse en la nueva Maruja Torres, Antonio Baños ha sido siempre un saltimbanqui: se hizo indepe de la noche a la mañana y por fin ganó el primer euro, pues sus orígenes inmigrantes gustaban mucho en Súmate, la pandilla de charnegos agradecidos que se inventó ERC".

Antonio Baños - Sergi Alcàzar

Sergi Alcàzar

I acaba (per avui): "Estos tres seres moralmente discutibles (o directamente reprobables) son unos esbirros del separatismo rentable y se siguen lucrando a costa de la Secta Amarilla -a su edad no se van a poner a buscar un trabajo honrado. Pero que nos ahorren las lecciones morales y se laven la boca". De rentar-se la resta del cos, això només cal pregar-li, si us plau, a Ramón de España.

ramon de españa youtube

Youtube

L'efímer director de cinema Ramón de España va rodar una única pel·lícula: Haz conmigo lo que quieras. Lògicament, ningú no li va voler fer res.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat