Ramon Cotarelo va començar la seva intervenció a l'últim FAQS de TV3 amb ironia: "Agrair-vos haver-me convidat al vostre programa. Feia més de 2 anys que no trepitjava un plató de TV3 i us trobava molt a faltar". Cotarelo és molt crític amb la cadena i considera que el tenen vetat per les seves opinions hostils amb ERC des que participava a les tertúlies del Més 324 el 2018. El cara a cara havia de ser amb l'exconseller d'ERC Josep Huguet però va acabar sent un cara a cara amb Cris Puig,

cotarelo puig TV3

Cris Puig i Ramon Cotarelo, TV3

Cotarelo té d'entrada les simpaties dels espectadors per un fet molt inhabitual: un tertulià madrileny de 77 anys que ha après la llengua catalana i s'atreveix a debatre a TV3 en català. Amb això té el públic guanyat. En un català macarrònic però més que acceptable se les va tenir amb Cristina Puig ja d'entrada. "Què diu senyor Cotarelo que veig que m'està mirant". Mala maror que va anar en augment. Cotarelo ha trigat dos dies però ha fet un tuit contra Cris Puig:

cotarelo TUIT

cotarelo cara FAQS TV3

Cotarelo amb cara de pomes agres, TV3

Cotarelo etiqueta Cris Puig que no l'ha respost: "La mala educació d'aquesta noia, Cristina Puig, és inversament proporcional a la seva professionalitat i capacitat mental". Una crítica molt aspra a la presentadora del programa: "maleducada, poc professional i poc capacitada". Ni un convidat de Vox o Cs havia anat tan lluny. Els que es van perdre el programa es van perdre un combat.

cristina puig TV3

Cris Puig, TV3

-Cotarelo: "Sí senyora, estic responent".

-Puig: "A mi no m'ho pregunti".

-Cotarelo: "I jo li pregunto a vostè, que som educats, vostè dona per descomptat que l'altra oposició al diàleg...".

-Puig: "Que jo no ho dono per suposat senyor Cotarelo".

-Cotarelo "Jo estic parlant de lo que estic parlant, i si no l'importa em deixa continuar".

-Puig: "No vull acabar malament aquesta nit i el sr. Cotarelo em diu que l'interrompo. S'està rient?, o m'està prenent com que no m'està fent cas. M'està entenent?"

-Cotarelo "Perfectament, no és gaire difícil"

CRIS PUIG MIRA CPOTARELO tv3

Cristina Puig mira Cotarelo, TV3

La tensió es notava per part de tots els tertulians que hi havia al plató. Mala maror entre Puig i Cotarelo. L'ambient es podia tallar amb un ganivet, el que algú va tenir clavat a l'esquena tota l'hora de cara a cara. El millor resum dels 60 minuts entre Cotarelo, Puig i Huguet un divendres a la nit el va fer Josep Huguet: "L'estem cagant".