'Llepa'Persona que diu coses boniques a algú o intenta agradar-li amb l'únic objectiu d'aconseguir un favor o un benefici. Això és el que diu el diccionari. Però a la foto il·lustrativa podrien posar qualsevol alt càrrec del PP al costat d'algun membre de la casa reial. Els fisioterapeutes de Madrid van sobredimensionats de feina arreglant les cervicals dels líders populars: són tantes les genuflexions grotesques que fan quan passa un Borbó que no guanyen per contractures.

rafael hernando

Rafael Hernando (Europa Press)

El més patètic de tots probablement sigui Rafael Hernando. És com si Pablo Casado el tingués per fer de bufó de la cort. Que el preparao o el campechano són en entredit? Cap problema. Hernando es posa la capa de palmero i santes pasqües. L'exportaveu parlamentari dels populars està immers en una croada penosa per salvaguardar la imatge dels reis espanyols. I no dubta en fer-ho deixant aflorar el seu masclisme i els seus insults, en aquest cas, cap a Corinna Larsen. Joan Carles i ella van ser amants. Però qui és lapidada per aquesta mena de vassall cuñao és ella. 

corinna i joan carles enfadat

Corinna i Joan Carles

Hernando titlla Corinna d'"infame mujerzuela" que ha gosat posar els monarques espanyols contra l'espasa i la paret al temps que li fa un vestit de saliva a Joan Carles i al fill. Però fins i tot venint d'algú del PP, la llepada és tan descarada com ofensiva. Hernando no es talla i perpetra un tuit amb tuf de Barón Dandy que tomba:

 Què feliç seria Rafael Hernando en època feudal...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat