És una realitat. Les operacions estètiques estan a l'ordre del dia. Molts són els que passen per la sala d'operacions per retocar-se i acabar amb els seus complexos i veure's millor que mai. I és que vivim una època en la qual tothom intenta treure's el partit més gran a si mateix, intentant aconseguir la bellesa perfecta. Uns retocs estètics a què Rafa Mora no ha pogut resistir-se, amb l'arribada dins de poc del bon temps. Així ho ha informat ell mateix a través de les seves xarxes socials, donant tota mena de detalls de l'últim que s'ha fet. Una operació de la qual no s'amaga i se sent molt orgullós. Operació que s'ha fet a la seva clínica estètica de Madrid de confiança, en la qual exerceix d'imatge igual com alguns dels seus companys de programa, a canvi de diners. Ho desgranem tot, a continuació.

Rafa Mora Sálvame Telecinco

Rafa Mora / TELECINCO

L'arribada de la primavera, per a molts, la sang altera. Tot i que per a Rafa Mora és el moment perfecte per passar per la clínica estètica i operar-se el cul. El de València, que va saltar a la fama per participar en el programa de Telecinco, MyHyV, s'ha fet un retoc a les natges per tenir-les més forts, més amunt, amb més volum i prevenir la flacciditat. Un tractament que s'acosta als 1.700 euros aproximadament i de què Rafa Mora, segons ha dit, presumirà el pròxim estiu a Eivissa. I és que el col·laborador del programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, és un gran amant de fer-se fotos amb poca roba per presumir de físic, més ara que s'ha retocat el cul i, pel que sembla, ha aconseguit tenir un cul perfecte amb què ha somiat tota la vida. L'operació de Rafa Mora i tots els detalls per entendre a la perfecció què s'ha fet són aquests:

"Aquest estiu lluiré uns glutis push up a Eivissa. Ja sabeu que no m'oculto. M'ho he fet a les Clíniques Diego de León i sé que us fliparà tant com a mi". Aquest és el comentari que Rafa Mora escriu en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 639.000 seguidors. Una publicació que acompanya amb una foto seva en la qual apareix ajagut de bocaterrosa en una llitera, sense mostrar els seus glutis perquè Instagram, molt estricte amb els nus, no li censuri la fotografia. És la següent:

Els comentaris dels seus seguidors no s'han fet esperar. Entre altres coses li han escrit missatges com les següents: "Cura amb el bòtox", "Has de posar-te cabell al cap que se't comencen a veure calbes", "Ets un ninot de cera", "No t'aguanto", "Ets el pitjor de la tele", "Tens cara de plàstic" o "A veure si t'operes el cervell". Contestarà Rafa Mora a totes les crítiques rebudes?