Aquesta setmana 'Sálvame' ha tornat a parlar de José Luis Moreno amb motiu de la celebració del judici per l'operació Titella. Després de veure algunes imatges de l'esmentat judici, Jorge Javier Vázquez donava la paraula a Rafa Mora, ja que en una ocasió va confessar que en el passat va tenir contacte amb l'empresari i aquest li va oferir treball amb ell en algunes de les seves produccions.

"Jo vaig ser al seu despatx. Mai no vaig estar en aquesta casa encara que me'l van proposar igual que anar-me de vacances amb aquest senyor a despeses pagades. Jo en aquell moment 'vaig dir que guai'. En un altre moment potser si no tingués gens i pensant que podia convertir-me en una estrella ho hauria acceptat", explicava el col·laborador.

"Jo sempre vaig pensar que era amb una doble intenció. En aquell moment el vaig passar molt malament perquè després de rebutjar-lo i de no contestar-li als missatges.... Ell em deia que em volia ajudar, que era una persona que tenia àngel, que tenia follet" prosseguia explicant.

Rafa Mora

Rafa Mora / MEDIASET

Rafa Mora revela que José Luis Moreno li va oferir participar a 'Sin tetas no hay paraíso'

Tanmateix, el que ha desencadenat les rialles i mofes dels seus companys, així com dels espectadors, ha estat la seva última revelació. Rafa Mora ha revelat que José Luis Moreno li va proposar de participar en una de les ficcions de més èxit d'aquella època, 'Sin tetas no hay paraíso', protagonitzada per Miguel Ángel Silvestre i Amaia Salamanca. "Hi havia una sèrie en aquell moment que era el més capdavanter i feia unes audiències brutals que es cridava 'Sin tetas no hay paraíso', explicava Rafa. "Bé, bé, bé, anaves a ser el Duque", el deixava anar llavors María Patiño amb sorna.

emmanillats

Esposados amb Rafa Mora / MEDIASET

"Ell et va dir que et veia d'Amaia Salamanca no?", s'unia Jorge a la conya amb el que estava dient el col·laborador provocant la rialla de tots. "No, ell em va dir que em veia de molt futur i que necessitava un padrí. Jo escoltava el que m'explicava i m'ho volia creure però no hi havia per on agafar-lo. Jo vaig fer un cameo i em va dir "no he vist gens semblant, ho has fet increïble". Però com no vaig entrar al drap encara no m'ha pagat el que em deu, que són 3.000 euros", afegia.

Els espectadors, com sempre, han estat molt crítics amb Rafa Mora. "Quin ridícul" o "com es riuen d'ell", eren alguns dels comentaris.