Terratrèmol a un dels programes despertador estrella de la ràdio en català. Fricandó matiner canvia de capità a mitja travessa. Segons us avança en exclusiva En Blau, la cadena musical del Grup Godó fa fora Gerard Romero, el seu flamant fitxatge provinent de la Cadena Ser, només 4 mesos després de començar el programa. I també us avancem en primícia qui serà el seu substitut: un altre dels locutors de l'emissora, Ernest Codina. El nou presentador ja ha signat el contracte que el permetrà lluitar amb el Grup Flaix pel liderat de la ràdio musical en català a partir de 2018.

ernes codina  twitter

twitter Ernest Codina

La raó del canvi, molt dràstic pel poc temps que fa de la seva incorporació, seria la pèrdua d'audiència respecte la que va deixar el seu predecessor Vador Lladó abans de marxar a TV3 a fer Tarda oberta. L'equip liderat per Gerard Romero va debutar amb 94 mil oients en el seu primer EGM, fent que el Fricandó matiner perdés un terç de l'audiència, 38 mil oients,  ja que l'anterior equip va deixar el programa amb 132 mil.  En Blau ha pogut saber que aquest divendres 22 de desembre serà l'últim programa presentat per Romero i el 2 de gener començarà Ernest Codina. Seguirà acompanyat d'Elisenda Carod però es canviaran alguns col·laboradors.

gerard romero instagram

Romero feia les retransmissions en català del Barça a la Cadena Ser quan RAC105 el van fitxar aquest estiu. També col·labora al departament d'esports de RAC1.