TV3 dedica el prime time del dia de més audiència de la setmana a entrevistar Quim Torra. Diumenge a les deu de la nit, espai estel·lar per una entrevista de format institucional, a càrrec del director de la cadena i d'una hora de durada, al 131è president de la Generalitat acabat d'inhabilitar. Molt esperada la dada d'audiència, per saber si mantenia l'interès. Líder d'audiència, 13% i 324 mil espectadors de mitjana. Programa més vist en TV en obert, tot i quedar per sota del Barça- Sevilla de pagament  (15,1% i 391 mil espectadors). 

quim torra tv3

Quim Torra manté l'interès de l'audiència, TV3

Durant la nit i a estones coinciditn a la mateixa hora s'emetia l'entrevista a Pere Aragonès per La Sexta. Ana Pastor tenia el vicepresident en funcions de president. El programa El objetivo va fracassar d'audiència i no va interessar ni a Catalunya ni a Espanya. A Catalunya no apareix entre els 20 programes més vistos del dia. A Espanya va fer un un fluix 4,5 %. El objetivo venia de fer un 7,6% diumenge passat. 

ana pastor aragones la 6

Pere Aragonès no va fer bona audiència a La Sexta

A TV3, crítiques d'alguns tuitaires contra Vicent Sanchis per les preguntes i el to. El fet mateix de concedir aquest espai a Torra ja era un triomf de l'expresident:

saanchis tv3

Vicent Sanchis, criticat a xarxes, TV3

Crítiques a TV3 des del hàstag triat, #TorraTV3, a les interrupcions de Sanchis a l'entrevistat. Molts indepes emprenyats, uns per la mala audiència d'Aragonès, altres pel tracte de TV3 a Torra. Mai no plou al gust de tothom. Molts van canviar de canal per veure el programa líder: el partit del Barça.