Va ser un dels primers 'nens' que van enamorar el públic de TV3. Des de la seva fulgurant aparició a l'enyorada sèrie Poble Nou, on interpretava el fill petit dels Aiguader, en Martí, la vida de Quim Gutiérrez va canviar de cap a peus. Des d'aquell moment va passar a ser un dels actors catalans més estimats pel gran públic i després de guanyar un Goya al millor actor revelació per AzulOscuroCasiNegro ha aconseguit forjar-se una sòlida carrera al cinema espanyol.

TV3

Ara presenta nova pel·lícula, Ventajas de viajar en tren, una comèdia negra esbojarrada i visualment molt potent, amb un elenc actoral de primera, al costat de Luis Tosar, Belén Cuesta, Antonio de la Torre o Ernesto Alterio. El seu personatge és ben curiós: el d'un home que té una fília estranya amb els gemecs de les dones quan fa sexe que li recorden (i exciten) als gemecs de gos. N'ha parlat amb Broncano a La Resistencia: "Hay gente que folla rollo animalesco. ¿Te ha pasado alguna vez, te has llevado alguna sorpresa?"... Estar amb Broncano té els seus riscos. I si surt el tema sexe, estàs perdut. Però Gutierrez no es va tallar en confessar una surrealista experiència: "Me pasó con una japonesa... un gemidito, pero desacompasado". Paga més la pena escoltar en boca seva què li va passar, amb una descripció molt gràfica. Pots veure-ho aquí (a partir del començament, els tres primers minuts):

Movistar +

No va ser l'única confessió sucosa. També sabem que en el llit, li agrada olorar: "Soy muy de oler... Las mezclas de perfume y sudor...ahora me doy cuenta de que soy un poco perro... este personaje me lo han dado por algo". Però el millor estava per arribar. "¿Te has peleado alguna vez con alguien, por la calle?", vol saber Broncano. I la resposta va descol·locar els espectadors, sobretot els que el recordaven de Poble Nou, sent un jove que feia el paper d'algú tan estimat pel públic. Però els inicis en el món de la tele i la fama, van venir acompanyats de balls de bastons: "A veces era agobiante, era muy joven y salía por la tele. A mí me querían pegar, no todos, pero generaba una controversia". Fins que va passar. 

quim gutierrez resistencia2

Movistar +

En una 'fiesta de mayores' a l'Empordà: "A uno le dí por pesao. Él me dió primero a mí primero: 'el de la serie, el de la serie... pum!'". "¿Te soltó una ostia?", se sorprèn Broncano. "Sí. Y le luego yo le dí otra de vuelta. Luego me dió él a mí otra peor. Acabé por el suelo... Y ahí practiqué el otro deporte que se me da bien, la carrera". Una anècdota sorprenent. Potser li hagués anat millor al bo d'en Quim que en lloc de tornar-s'hi, s'hagués posat a ensumar el macarra que li va repartir estopa... Bé, potser tampoc hagués estat una bona idea...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat