Quant cobren els presentadors de la tele? Una de les preguntes més formulades dels mitjans i que no sempre troben resposta. Fins ara. Fonts consultades per En Blau reconeixen que abans es cobraven veritables fortunes i ara la competència entre tantes televisions ha rebaixat les xifres. La Fábrica de la Tele és una de les que millor paga, per l'èxit dels seus productes i per l'estil agressiu que exigeix el format. Una col·laboració al programa Hormigas blancas de fa més de deu anys es pagava, segons avancem en exclusiva, a 3000 euros per programa. No el presentador ni el protagonista sinó una simple col·laboració com a tertulià d'una nit. Ara es paga menys i en propers dies En Blau publicarà una informació més extensa. El portal Jaleos avança quant cobra ara mateix una presentadora suplent de Sálvame. La catalana Núria Marín s'embutxaca per cada Sálvame diario 2500 euros.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret) on

Una xifra que alguns consideraran poc ètica, altres que si ho genera ho val i la majoria sentirà que el món és injust. Cobra més Núria Marín en un dia que tota la classe mitjana del país en un mes. Aquest agost per les vacances de Jorge Javier i de Paz Padilla, el xou del cor de les tardes de Telecinco se'l repartien Carlota Corredera, Kiko Hernández, David Valldeperas i l'habitual presentadora de Cazamariposas, Núria Marín. És una de les apostes d'Óscar Cornejo, productor de tots aquests formats, que ja la va fer saltar a Telecinco com a copresentadora de Mad in Spain, al costat de Jordi González. Als seus 37 anys, la catalana ha demostrat desimboltura i telegènia sobradament. L'audiència l'ha acompanyat i el seu èxit té premi. Els catorze dies que ha presentat li han suposat 35 mil euros. Una xifra que la converteix en la catalana que més cobra de Telecinco després de Sandra Barneda.

Amb Marín conduint Sálvame, va trucar en directe Isabel Pantoja. La presentadora no té inconvenient a definir-ho com "Se me cayeron las bragas al suelo". Quan va veure la seva nòmina, també.