Els dijous al vespre tenen un programa a la graella televisiva que no es poden perdre. Un imperdible si tenen atacs de nostàlgia i si volen veure imatges curiosíssimes sobre el passat d'algunes de les cares més conegudes del moment. Viaje al centro de la tele es capbussa en els arxius de TVE per recuperar moments històrics de gent molt famosa. I de tant en tant, regala als espectadors alguns moments impagables. Com aquest dijous.

viaje centro tele

Viaje al centro de la tele (TVE)

El programa ha abordat durant bona part del capítol les primeres vegades de personatges famosíssims. Les primeres vegades televisives, s'entén. La televisió pública espanyola té minuts i minuts de cintes a les quals treure-li la pols i que són incunables, i en la darrera entrega els espectadors s'han pogut posar les botes, per exemple, veient com l'ara instagramer més seguida del país, l'actriu Ester Expósito, feia els seus pinitos en una sèrie fa quatre anys, a Centro Médico, molt joveneta i aliena als 26 milions de seguidors que tindria quatre anys després:

Una altra dona que compta els seus seguidors a milions a les xarxes és Laura EscanesViaje al centro de la tele també va regalar als espectadors quin va ser el primer moment que la model i influencer espanyola es va presentar en societat, molt modosita i sense saber encara tot el que li passaria temps després:

Molts més noms van aparèixer al programa el dia que van perdre la virginitat televisiva a TVE. Isabel Rábago, Carlos Sobera, el torero Enrique Poncela Veneno abans de visitar Esta noche cruzamos el Mississippi de Pepe Navarro o la periodista i escriptora Pilar Eyre, explicant una anècdota deliciosa:

 És clar que de les aparicions més sorprenents, la de l'ara omnipresent Salvador Illa. Abans de ser ministre de Sanitat en l'any més difícil de la història de la sanitat dels darrers temps, Illa deia això el primer cop que va sortir a TVE:

I la cirereta del pastís: veure la reina Letícia abans de ser reina i abans d'operar-se, al plató dels Telediarios de TVE, instants abans de començar a donar les notícies, i preguntant-li al seu company Urdaci si podria fer-li una entrevista "a solas"  a Alejandro Sanz o a Bisbal: "¿Cómo lo ves?". Pots veure-ho clicant a la foto, a partir del minut 4'30":

leticia viaje centro tele

Letícia a 'Viaje al centro de la tele' (TVE)

Esperem amb ganes una nova remesa d'aquest excel·lent programa.