Ser l'actriu espanyola amb més seguidors a les xarxes fa que quan apareix alguna imatge poc coneguda d'ella, els 26 milions de seguidors (sí, sí, 26 milions) posin els ulls com a taronges. Ester Expósito és l'actriu del moment. Sembla tocada per una vareta màgica i qualsevol paper que interpreta fa que la seva munió de fans augmenti sense límit. La protagonista d'Elite, a qui ara hem pogut veure a la sèrie de la Veneno dels Javis, és, als seus 20 anys, qui marca el tempo de la ficció televisiva espanyola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ester Expósito (@ester_exposito) on

Expósito té els seguidors molt satisfets amb les nombroses imatges que penja a Instagram. Sap que la imatge és important i és molt activa a l'hora de publicar diferents fotografies sobre el seu dia a dia. Però la imatge de la qual tothom parla ara és d'una que gairebé no es recorda d'ella. La primera vegada que l'actriu va aparèixer a la petita pantalla. Va ser en una sèrie fa quatre anys, i se la veu molt joveneta tot i que manté, evidentment, els seus trets característics, especialment, la llarga cabellera i l'expressivitat dels seus ulls.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ester Expósito (@ester_exposito) on

La intèrpret va aparèixer en un capítol de la sèrie de TVE, Centro médico, fent el paper de Julieta, una jove que té unes estranyes palpitacions després que el seu nòvio l'hagi deixat. Aquesta és l'escena:

Aquest moment és un dels que es podran veure aquest vespre de dijous al programa Viaje al centro de la tele de TVE, que repassarà les primeres vegades de personatges avui molt coneguts. A més d'Expósito, veurem com eren quan van aparèixer per primer cop a la tele persones com Enrique Ponce, Mónica Carrillo, Carlos Sobera, Ignacio Escolar, Cristina Cifuentes, Celia Villalobos, Salvador Illa, Fernando Grande-Marlaska, Melani Olivares, Luisa Martín, Máximo Huerta, Pablo Pineda o Cristina Ortiz, 'La Veneno'.