Riqui Puig i Piqué són grans amics, encara que ara mateix estan distanciats. El jove creix com a jugador de Los Angeles Galaxy, mentre que el seu company continua en el Barça. Però Shakira no està tan contenta amb l'aparició de Riqui Puig en la vida del pare dels seus fills. Piqué va conèixer Clara Chía en una de les seves sortides a les discoteques de la zona alta de Barcelona amb el seu company de vestuari. De fet, va ser Riqui qui la hi va presentar.

Clara Chía és amiga íntima de la parella de Riqui Puig, Gemma Iglesias. Curiosament, el futbolista va marcar un gol en l'últim partit amb Los Angeles Galaxy, i com fan molts jugadors, per celebrar el seu gol va agafar la pilota i se la va posar al ventre mentre es ficava el polze a la boca a tall de xumet. Encara que cap dels dos protagonistes no han confirmat la notícia, s'han desencadenat tota mena de rumors, especialment els que parlen d'un futur embaràs.

Gemma Iglesias va actuar d'alcavota entre Piqué i Clara

La parella porta molt poc temps i són molt joves, així que de moment no hi ha embaràs. Riqui Puig ho va fer per celebrar l'embaràs de la seva germana, que aviat el convertirà en oncle. Però la premsa especialitzada en crònica social ha començat a cerca informació de Gemma Iglesias. En el dia d'avui la jove treballa com a influencer. Com es pot veure a la seva xarxa social d'Instagram, iglesiasgemma13, té milers de seguidors als seus 22 anys. Allà comparteix amb els seus seguidors molts dels seus estilismes.

Riqui Puig i Gemma Iglesias XARXES
Riqui Puig i Gemma Iglesias XARXES

El que poca gent sabia és que era amiga íntima de Clara Chía i és qui va fer d'alcavota entre ella i Piqué, ajudada per Riqui Puig. Així que es podria dir que ella ha col·laborat en l'últim tsunami que ha sacsejat a la crònica social a nivell internacional. La ruptura entre Piqué i Shakira després de 12 anys de festeig ha estat la més sonada dels últims temps.