Shakira ha fet mundialment famosa a Clara Chía. La cançó més escoltada del moment és la que la colombiana llença com a venjança a Piqué i especialment a Clara Chía. L'atonyina fins al compte corrent: que és un rellotge barat, un cotxe de nyigui nyogui, que té un nom de bona persona però que no ho és, i que si ha de viure de Shakira que ho faci. Un insult a la cara. Clara Chía calla, sempre calla. Té tots els micros del món per parlar però no forma part del circ. S'hi ha vist embolicada per l'amor a un jugador del Barça a Tuset. Un carrer ara maleït pel cas Alves. Un dubte ronda Barcelona, si Clara feia de cambrera o flyera d'un bar menor de Tuset, La Traviesa, a quina classe social pertany? Si Piqué ha hagut d'endollar-la a Kosmos, on parlen bé d'ella, és perquè ho necessita per viure? 

Piqué i Clara Chía King's League, Twitter
Piqué i Clara Chía King's League, Twitter

Segons el digital Look, els pares de Clara Chía són els dos advocats. Podeu presumir d'una bona formació i d'una carrera brillant. Especialment el seu pare que va decidir comprar una fàbrica de maquinària de paper que li ha donat molts diners. Prou per poder viure bé a la zona alta de Barcelona. La mare, malgrat haver estudiat Dret, treballa d'administrativa. La filla, Clara, va començar com a becària a Kosmos i ara ja té un lloc fix. La parella de Piqué ha estudiat Publicitat i Relacions Públiques, una carrera que li ha permès encaixar en la feina d'organització d'events com la King's League on pertany la seva última imatge, diumenge al poliesportiu de la Zona Franca.

Piqué i Clara tw
Piqué i Clara tw

La revista Hola destaca que "Clara, de 24 años (doce menos que el futbolista culé), entró en Kosmos poco después de conocer a Gerard, en noviembre del año pasado. Hija de un conocido abogado de Barcelona y estudiante de Relaciones Públicas, estuvo trabajando como camarera en una discoteca, La Traviesa, para tener sus propios ingresos mientras proseguía con sus estudios". Una recerca entre els advocats de Barcelona permet deduir que la noia és filla de Luís Chía Puig, especialista en divorcis i Dret matrimonial. Una paradoxa per Shakira i Piqué. Té despatx a l'Upper Diagonal, a la Travessera de Gràcia. Clara Chía treballava de cambrera no per necessitat, és de família benestant.

Clara Chía a la King's League Twitter
Clara Chía a la King's League Twitter

El germà de Clara també és jurista i comparteix despatx amb el seu pare, a l'Upper Diagonal. S'avindran amb els consogres ja que la Dra Montserrat Bernabeu és una eminència a l'Institut Guttmann de rehabilitació de lesions greus medul·lars. Piqué sempre ha tingut pendent acabar Empresarials. L'extracte social de les dues famílies és similar, tot i que Gerard Piqué entre Barça, Selecció i Kosmos és un empresari multimilionari. I Clara una empleada. Res no impedeix l'amor. S'avenen més que amb la diva Shakira.