Falten només deu dies per a les eleccions del 28-A, i els dirigents polítics no són els únics que treballen sense descans per arribar als ciutadans. Són setmanes de feina intensíssima, també per als periodistes que cobreixen la campanya. A TV3, a més a més, preparen l’especial de la nit electoral per explicar en directe el veredicte de les urnes.

especial eleccions tv3

TV3

L’equip d’informatius de la televisió pública catalana, amb en Toni Cruanyes, la Lídia Heredia, en Carles Prats i la Raquel Sans al capdavant, ja ha començat els assajos de l’especial 28-A. Una feinada que també té moments distesos, com es pot veure a les fotografies que el presentador del Telenotícies Vespre ha publicat al seu compte d’Instagram. Rodejats d’un croma verd-Vox, que tant de bo no sigui un presagi del que pugui passar d’aquí a deu dies, els conductors de la nit electoral a TV3 posen per a les fotos al més pur estil “James Bond: llicència per a informar”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Assajant per l’Especial #eleccions2019 amb @krlsprts #LídiaHeredia i #RaquelSans foto: @cristina.casaspla

A post shared by Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) on

equip informatius 1

equip informatius 2

Unes divertides imatges que ja han rebut l’aplaudiment dels fans dels quatre presentadors (i dels que s’espanten pel color del fons):

comentari 1

comentari 2

comentari 3

comentari verd vox

comentari verd esperança

Ben mirat, és molt millor pensar que el verd cridaner del croma és el color de l’esperança.