Jorge Javier Vázquez és un dels presentadors més coneguts de la petita pantalla, encara que en el dia d'avui es troba a la corda fluixa. 'Sálvame' ha patit un important desgast i es preparen nous projectes per a la seva substitució en el segon semestre de l'any. A fi de l'espai produït per 'La fàbrica de la tele' desapareixerien moltes joguines trencades de la cadena. Serien molts els presentadors que viurien un cas similar al d'Aitor Trigos, entre d'altres.

Al món de la televisió és fàcil arribar, però molt complicat mantenir-se. No tots aconsegueixen tant èxit durant anys com Jorge Javier Vázquez, d'altres desapareixen sense deixar rastre. Passen de ser a tot arreu a no tenir ni un sol programa per a ells. Si retrocedim alguna cosa més d'una dècada encara trobem a la petita pantalla a Aitor Trigos, un jove i ben plantat presentador que estava cridat a ser una nova promesa. Presentava gairebé tots els programes nous que aterraven a la cadena. Però a poc a poc el telèfon va deixar de sonar i ell va caure en una depressió. El jove havia de continuar vivint i per això va començar a acceptar tota mena de treballs.

Aitor Trigos mediaset
Aitor Trigos mediaset

Els inicis d'Aitor Trigos a Cuatro

Aitor Trigos va ser la cara visible dels primers mesos de Cuatro. Ell va ser al capdavant de l'espai Channel Nº4, Amor a la xarxa o Supermodel 2006, programes amb un curt recorregut però que li van servir com a trampolí. També va estar a 'Els matins de Cuatro'. Aviat va arribar el seu fitxatge per Antena 3 per presentar 'Si jo fos tu'. Després d'aquest espai, el seu èxit va caure en picat.

Es va convertir en una joguina trencada, i ja no li va trucar ningú més. Tenia molts estalvis, però sense treball va acabar gastant-los. "He tocat fons. M'anava enganyant al meu mateix amb els diners, que és el que em va encegar sempre perquè m'ho posava tot molt fàcil, i intent aparentar que tinc una bona situació econòmica quan jo sabia que tenia tots els meus comptes bloquejats," va dir en una entrevista a Sálvame el 2017.

Aitor Trigos deluxe
Aitor Trigos deluxe

"Fins que arriba un dia, que tu sabies que anava a arribar perquè no estàs pagant la casa, i et trobes un precinte a la porta, un desnonament, aquest és el pitjor moment que he passat en la meva vida", va explicar. Es va quedar completament sol, sense cap contacte ni ajuda. Així que va reconèixer que durant un temps va exercir la prostitució de luxe.

Quan se'n va adonar que el seu pas per televisió havia acabat, va comsençar a treballar en una empresa com a mosso de magatzem. Va perdre la feina en la pandèmia.

Aitor Trigos xarxes
Aitor Trigos xarxes

En el dia d'avui es troba en un moment tranquil de la seva vida al costat del seu marit, Jorge, algú que no el va jutjar pel seu passat i el va ajudar a sortir d'aquesta depressió.

En una altra entrevista va assegurar que li encantaria tornar a la televisió si li arriba l'oportunitat, però no és una prioritat per a ell. Ara veu la vida de forma diferent i no li cauen els anells. "Ara es que estic molt millor que abans, perquè sí que vaig passar una època molt dolenta, perquè ara es que treballar d'allò que sigui no m'importa. Des del 2017 he estat de mosso de magatzem, en botigues i no em cauen els anell, estic supercontent", va dir.