L'univers Sálvame es retroba com la Família Borbó: als funerals. Els dos negocis estan a la baixa. Felip i Letícia fent vides separades sense amagar-se, i el programa estrella de la TV, que va ser cancel·lat per una decisió política i no d'audiència, no sap com reinventar-se. Telecinco va fer fora Paolo Vasile i va lliurar-se a una nova cúpula de dretes per afavorir l'arribada al Govern de PP i Vox. Els amos de Mediaset són la família Berlusconi, que a Itàlia formen part del Govern de dreta extrema de Giorgia Melon amb el partit Forza Italia del difunt magnat que ara porten els fills. El problema és que Vox i PP van perdre les eleccions i Telecinco va haver de fer fora Borja Prado, la mà negra que va fulminar Sálvame i tota la productora La Fábrica de la tele. Adeu a Socialité i Todo es mentira, que han canviat de productora, adeu a Deluxe i a tots els col·laboradors de Sálvame, especialment els estel·lars, els clàssics, els pota negra: Belén Esteban, Kiko Matamoros, Kiko Hernández, Lydia Lozano, Terelu Campos o María Patiño. Tots al carrer.

DL u552686 022
Raúl Prieto, Joaquín Torres i Terelu al funeral de la mare del segon, GTRES

Alguns han trobat feina a altres cadenes, Gema López a Antena 3, Lydia Lozano a TVE o Núria Marín a TV3. Però la número 1, la princesa del pueblo, Belén Esteban, que havia de ser jurat al programa de ball de TVE, va acabar exclosa. Des de juny que no fa programes, tret del fallit intent de Netflix que sembla que no seguirà. Segueix amb el seu segon marit, el Migue, conductor d'ambulàncies, la seva filla als EUA, Andrea Janeiro, i ella reapareix, com dèiem, a un funeral, el de la sogra de Raúl Prieto, amic íntim de Belén que va ser el seu director als primers anys de Sálvame. Ha mort la mare de l'excol·laborador de Sálvame Joaquín Torres, l'arquitecte, i Belén ha aparegut així:

Belen Esteban funeral Joaquín Torres
Belén Esteban al funeral de Joaquín Torres, GTRES
DL u552686 036
Kiko Matamoros i la seva dona al funeral GTRES
DL u552686 043
Miguel i Belén GTRES

El funeral va anar ple de polítics del PP, l'exalcalde Álvarez del Manzano, corruptes condemnats com Rafael Spottorno, excap de Casa Reial o l'expresident de Madrid Ignacio González, exdirectors de Sálvame com David Valldeperas i Carlota Corredera, o la cantant Marta Sánchez que va bramar al funeral una de les seves cançons a cappella. Tots anaven vestits de dol, amb corbata i americana fosca, excepte Belén que es va presentar amb bosses de la compra, bambes fosques i xandall de color negre. La raó per la qual és la princesa del poble: ella va com vol. O serà que la seva vida és més caòtica que quan tenia programa i va i ve sense sentit ni agenda. Els seus fans, preocupats.

Joaquín Torres, en crisi

Mare morta, germà lladre, marit separat i enfrontament públic amb Susanna Griso: Joaquín Torres sap el nou joc d'Antena 3: humiliar un tertulià a sou, insinuar que defrauda a les xarxes socials per crear expectació i tensió cara al programa de l'endemà i acumular audiència. Però per fer això s'ha de preparar molt bé darrere les càmeres i no un número lamentable de Griso i l'arquitecte. Torres explotava:

joaquin torres indignat antena 3 15 630x420
Joaquín Torres indignat, Antena 3

"Cuando el titular ponía 'perfiles comprados' escrito en grande, que habléis ahora de perfiles que no están usados es como de risa, burlarse del espectador y de nosotros. Jugar con un perfil profesional como el mío… Yo me dedico a la arquitectura. Se os llena la boca a todos los comentaristas diciendo que la política se ha llenado de profesionales de la política. Pues la televisión se ha llenado de personajes que se dedican a la televisión y que no tienen otro oficio ni beneficio. Llego aquí y se me vapulea. Me han cogido mi perfil profesional y se me ha comparado con los pefiles personales como el de Gloria Camila. Claro que me perjudica que se me compare con Carmen Lomana o Carmen Camila o como se llame esa niña. Para defenderme ayer, no sé quién dijo que, claro, con la edad de Carmen Lomana y de Joaquín Torres. ¿Pero esto qué es?". És telebrossa.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!