Pablo Casado encara deu estar-se recuperant aquest matí al carrer Génova després de la seva participació a La Sexta noche de dissabte. No perquè els tertulians del programa el posessin contra les cordes, sinó pel que va dir-li concretament la periodista Julia Otero. Una d'aquelles preguntes que molt, però molt de tant en tant es poden veure a la televisió. No estan acostumats els espectadors a sentir tanta contundència. A segons quines cadenes hi abunden els massatges i el to de connivència. Per això, trobar-se de sobte amb algú que li congela el somriure al convidat amb les seves preguntes, és com trobar aigua al desert.

julia i casado

La Sexta

Pablo Casado practica sovint l'art de fugir d'estudi. Tu li pots preguntar quina hora és i ell et pot respondre dient-te el que ha esmorzat. Però no comptava que qui li faria alguna pregunta seria Julia Otero. La periodista gallega va posar-lo contra les cordes captivant, de passada, l'audiència. La rotunditat d'Otero girava al voltant del lamentable espionatge polític a Podemos. Però les clatellades que va deixar-li caure en la seva exposició no tenien preu. 1) Ironia amb el màster: "Usted que tiene la carrera de Derecho... ¿Con qué tipo penal identificaría un delito que a mí me parece gravísimo?". 2) Recordatori de l'art d'amagar la brossa sota la catifa: "Yo creo que es lo más grave a lo que hemos asistido en los últimos tiempos. Desde mi punto de vista, muchísimo más grave por ejemplo que que ustedes hayan financiado con dinero negro la rehabilitación de su sede o que un buen puñado de personas relevantes de su partido tengan cuentas millonarias en Suiza". I 3) avís que no el deixaria que marxés airós sense mullar-se: "Es muy grave, así lo han considerado todos los líderes políticos, y como le veo a usted escaparse de ese asunto, porque francamente huele mal y es muy feo...". Pim, pam, pum. Tres pel líder del PP. Una REPASSADA amb totes les lletres:

La cara de Casado, tot un poema. El polític només va ser capaç de respondre amb unes evasives que no van estar a l'altura, ni de bon tros, del nivell de la pregunta: "Ya lo he contestado previamente. Simplemente una aclaración, el único partido condenado en firme por financiación ilegal es el PSOE”. Unes justificacions que no han servit per evitar que la xarxa s'hi abonés:

Frisem perquè Casado vagi de convidat a Julia en la onda, el programa de la periodista a Onda Cero, durant la campanya que és a punt de començar.