El coreògraf Poty Castillo ha decidit donar suport a la fundació ‘El Sueño de Vicky’, que lluita contra el càncer infantil. L’associació va fer ahir a la nit una gala solidària a Madrid per a recaptar fons per a la investigació, i el ballarí hi va anar per ajudar la causa.

poty castillo europa press 2

Europa Press

Poty hi està implicadíssim. El motiu? El gran drama que s’ha acarnissat durant els anys amb la família Castillo. El càntabre, que no acostuma a parlar de la seva vida privada, es va obrir en canal i ho va explicar tot a Europa Press: “Es terrible. Mi padre falleció de cáncer, uno de mis hermanos murió con 33 años de una peritonitis y mi otro hermano cuando tenía 9”.

A part del pare, Poty ha perdut dos germans quan eren joveníssims. Un d’ells encara era un nen. Com és obvi, una de les persones que ho ha viscut pitjor és la seva mare: “Mi madre ha perdido dos hijos. El día que murió mi hermano con 9 años, ella no pudo ir a su entierro porque me estaba pariendo a mí”. El coreògraf no va arribar a conèixer un dels seus germans, que va morir quan ell va néixer.

poty castillo europa press

Europa Press

Els moments més dolorosos de la vida de Poty Castillo són cosa del passat, però ara col·labora amb la lluita contra el càncer infantil per ajudar que altres famílies no pateixin el mateix que la seva.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat