Aquest dijous 7 de novembre Polònia s'ha superat. A judici d'En Blau ha creat un dels gags més brillants i divertits que se li recorden. I era difícil triar entre tant sketch a quin millor: la versió Spice Girls dels candidats unionistes, La vida es bella passada pels ulls del rei Felip i la seva filla Elionor, el Joc de cartes entre els candidats indepes, Rivera ventríloc amb el gosset i el panot...

Però quedava el millor. El trifachito, si pogués, entraria a barraca als estudis de Televisió de Catalunya, amb el 155 a la boca, i no només arrencaria els llaços grocs de les escales, com Cayetana i Arrimadas en pla posseïdes. Si els deixessin, intervindrien tot el que s'emetés des de la TV3 que ells acusen d'adoctrinadora. Començarien pel despatx de Vicent Sanchis, seguirien pels informatius i acabarien canviant tota la graella de cap a peus. Fins i tot, els ultres de Vox la tancarien. O farien la seva pròpia TV Vox, Televisión de Catalufia. Però, què hi posarien en lloc dels programes que tots els espectadors catalans coneixen?

tv3 de vox

TV3

Polònia han especulat amb aquesta possibilitat. Una hipòtesi demolidora on Santiago Abascal prendria el paper del mític Joan Pera donant la benvinguda aquell llunyà 10 de setembre de 1983. Però l'11 de novembre del 2019. "Desde aquí podran ver sus programas favoritos de TV3, pero ahora sí, libres de sectarismo". A partir d'aquest moment, una paròdia sublim amb les estrelles de la cadena customitzades i feixistitzades. El propi Abascal fent de Marc Ribas en un Joc de Cartes especial sobre restaurants de calçots, amb els tres propietaris portats a Lledoners, "por terroristas. Esta salsa de calçots convalida con Goma-2".

tv3 de vox joc de cartes

TV3

Ortega Smith prenent el relleu de Quim Masferrer en una versió ultra d'El foraster, i donant el seu crit de guerra habitual en la salutació als veïns del poble visitat: "Gente de Catalunya... Sois muy terroristaaaaaas". Per no parlar de l'APM, que són las sigles de 'Al Paredón Maric...'. O els més menuts, que també tindrien el seu espai, el Canal Club Ultra 3, "con su estrella, el muñeco de peluche de la cabra de la legión", una versió hilarant del Mic i la seva cançó més coneguda: "Representa a España sobre sus patitas, y desfila firme, cagando bolitas! Una cabra facha nuestra amiga es, vamos a jugar!". I visita final de l'emblemàtic Petri, aquí batejat com 'Fachi'.

Insuperable. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat