Gerard Piqué i Clara Chía viuen un dels moments més dolços de la seva relació, malgrat els inconvenients. Shakira ha intentat per tots els mitjans enfonsar la parella, però no ho ha aconseguit. S'han mantingut allunyats del focus mediàtic i s'han recolzat l'un en l'altre. L'empresari està més que acostumat a les càmeres, no tant la jove estudiant, que ha passat de la nit al dia del complet anonimat a ser la persona més buscada del món. Diverses persones properes apunten que ha patit diversos atacs d'ansietat i més d'una nit ha plorat.

Per primera vegada el català ha parlat de la seva ruptura amb Shakira, però sense tan sols anomenar-la. "Com l'ha afectat la seva separació mediàtica amb Shakira?". Gerard Piqué li contestava molt contundent: "No opinaré, no em ve de gust. Cada un té la seva responsabilitat d'intentar fer el millor per als seus fills". Una dura indirecta a l'exposició mediàtica que la cantant ha fet amb Milan i Sasha, fent-los partícips del seu espectacle amb la Session 53, on ataca Piqué i la seva xicota.

Piqué
Piqué

"No són sords...". "Es tracta de protegir-los. Aquesta és la feina de tots els pares amb els nens. En això estic centrat i aquesta és la meva tasca com a pare", responia Piqué. "El dia que mori, miraré enrere i espero haver fet sempre el que he volgut. Vull ser fidel a mi mateix. No em gastaré pasta a netejar la meva imatge. La gent que em preocupa i la que estimo és la que em coneix. La resta no m'importa. Destino la meva energia a estar amb els meus i donar-los el que tinc. Soc molt feliç. Hi ha hagut canvis en la meva vida i he sabut preservar la felicitat", finalitzava Piqué sobre la seva ruptura.

Piqué i Clara Chía, les grans absències de l'espectacle del Mago Pop

Ara per ara, encara que Piqué passeja amb tranquil·litat i normalitat amb Clara Chía, encara no vol sobreexposar-la. El català va ser convidat al xou exclusiu que va realitzar El Mago Pop al seu propi teatre a l'avinguda del Paral·lel, Barcelona, per anunciar el seu desembarcament als Estats Units, on ha comprat un nou teatre, la seva gran il·lusió. L'il·lusionista més famós del món tindrà a Amèrica la seva base d'operacions. Començarà el xou a l'agost, encara que no serà fins al proper any quan s'instal·li als Estats Units. "És un somni vital que significa el desafiament més important de la meva carrera. És una cosa que difícilment et puguis imaginar", ha explicat a la roda de premsa.

El mag pop efe
El Mago Pop / Efe

Pel photocall de l'espectacle del Mago Pop van passar diversos famosos de la talla d'Estopa, Anna Castillo, Martina Klein, els germans Torres, Cepeda, Marc Bartra en companyia de Jessica Goicoechea, entre d'altres.

Tots els mitjans de comunicació congregats, que també podien gaudir de l'espectacle, esperaven amb ànsies l'aparició de Piqué. Estava convidat juntament amb Clara Chía. Cap dels dos no van aparèixer. Era previsible que no ho fes amb la catalana, però s'esperava la seva visita atesa la bona relació que uneix l'exfutbolista amb el mag. Gerard va trucar dues hores abans a Antonio Díaz per comunicar-li que no podria assistir a l'esdeveniment i que ho lamentava molt, tal com ha confirmat 'La Razón', que va ser present a l'acte.