El periodista esportiu Pipi Estrada va anunciar fa tot just dues setmanes la seva intenció d’operar-se els pits i l’abdomen “para seguir sumando en coquetería”. El tertulià d’‘El chiringuito de Jugones’ de Mega, que té 65 anys, porta molt malament l’acció del pas del temps sobre el seu propi cos i ha passat pel quiròfan per posar-hi remei.

Pipi Estrada  GTRES

GTRES

Abans de fer el pas d’entrar a la sala d’operacions, Pipi Estrada va explicar públicament les intervencions que tenia previst fer-se: “Me voy a hacer Lipo Vaser en dos zonas, abdomen y flancos. Y una ginecomastia para que me queden los pechos pegados al cuerpo”. L’ex de Terelu Campos i Míriam Sánchez va revelar que no estava del tot a gust amb el seu cos perquè tenia panxa i els pits caiguts i ara ha trobat la solució en la cirurgia estètica.

A les seves xarxes socials, el periodista asturià mostra als seus seguidors el resultat de l’operació. De seguida, una allau de crítics reacciona amb horror: “Vaya esperpento, pareces un pollo”, li diuen.

 

pipi estrada 1

pipi estrada 2

pipi estrada 3

pipi estrada 4

pipi estrada 5

pipi estrada 6

pipi estrada 7

pipi estrada 8

Pipi Estrada rep les burles d’una pila de persones però tant li fa. Ell és feliç amb el seu canvi d’imatge: “¡Estoy muy contento!”, sentencia.