El Chiringuito és un programa que juga amb molts elements: la polèmica, per descomptat, però també la imatge. Sovint posant en bucle aquest o aquell moment i l'esmicolen fins esprémer tot el suc possible entre els seus col·laboradors. Entre aquests, també es produeix un fenomen curiós i digne d'estudi: el look que cadascú utilitza per reforçar el que diuen amb la seva imatge. Hi ha qui, com Tomás Roncero o Jota Jordi, sovint apareixen davant els espectadors de Mega lluint orgullosos la nodrida varietat de samarretes de l'equip dels seus amors: la blanca madridista del primer i la blaugrana culer del segon. Hi ha qui, en canvi, sempre apareix de vint-i-un botons, elegant i immaculat, amb la seva corbata i charm. En aquest grup hi hauria el Lobo Carrasco o Cristóbal Soria

roncero

jota jordi

carrasco

soria

Mega

Però ningú supera en coqueteria un col·laborador més presumit que la resta: Pipi Estrada. L'ex de Terelu Campos o Míriam Sánchez es cuida fins al paroxisme, tal i com ell reconeix sempre. Li agrada causar una bona impressió i donar imatge de gentleman.

pipi3

@pip_estrada

I fa el que calgui perquè la imatge que projecta sigui com ell creu que ha de ser. Per això, ara ha passat pel quiròfan. Estrada s'ha sotmès a una operació per reduir greix de la panxa i treure's pit. Els retocs estètics adequats a l'abdomen i els pectorals per combatre el pas dels anys i la llei de la gravetat: "Yo soy un poco de glándula mamaria, es genético, y con los años esa zona se va cayendo, va aumentando de tamaño y no me gusta".

pipi2

@pip_estrada

El periodista esportiu ha publicat un vídeo on explica als seus seguidors que "yo no estoy para sufrir y, como me han convencido, pues quiero seguir sumando en mi coquetería. Lo que no puede la naturaleza ahora lo hace la ciencia. Ya está decidido, me voy a hace lipovaseren dos zonas: abdomen y flancos. Y una ginecomastia, con lo que te quedan pegados al cuerpo de una forma maravillosa". Als seus 65 anys, Pipi Estrada considera que està en una fase de la seva vida "en la que no he perdido la coquetería, y no es que quiera jugar a la frivolidad, sino a estar bien y a sentirme a gusto conmigo mismo. Y a ir a trabajar alegre y feliz. Un día me miré en el espejo y vi lo que colgaba y decidí que había que acabar con ello".