La boda de l'any a Espanya és com la primera reial de la democràcia: a Sevilla. Però no són la infanta Elena i Jaime de Marichalar sinó una parella molt més sexy: Sergio Ramos i Pilar Rubio. Els convidats del món del futbol i de la TV s'han deixat veure però la núvia ha aparegut abans que el nuvi. Normal, és una estrella de la petita pantalla i brilla, potser massa. Un vestit amb lluentons, un maquillatge i un posat més apropiats per una prova d'El hormiguero que per una boda per l'església:

pilar rubio casament GTRES

pilar rubio boda gtres

pilar rubio GTRES de blanc

GTRES

Com Sherezade a les mil i una nits però a Sevilla en ple juny. Caloram i lentejuelas. Com un capítol de Los Gipsy King. La xarxa dicta sentència (de mort):

Pilar Rubio en persona és la persona més guapa del planeta, com ha pogut comprovar En Blau. Però l'enveja i una mala tria de vestit fan la resta: si els envejosos volessin no es veuria el cel. 

------

PD: El nuvi i la sogra Paqui també hi eren

sergio ramos es casa gtres

GTRES

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat