El tetagate es fa cada dia més gran, no per Pilar Rahola, que ja va explicar el magreig de Joan Carles fa anys sense que les TV espanyoles s'esquincessin les vestidures. Ara totes van boges amb l'afer i l'han convertit en un assumpte d'Estat. Risto Mejide a Todo es mentira, Miguel Ángel Revilla a El Hormiguero i ara el més penós: una companya periodista, dona i catalana, Susanna Griso.

rahola ant

Antena 3

A Espejo público han volgut posar-se del costat de l'agressor sexual (qualsevol tocament no consentit és una agressió) i arriben a dir "Que Rahola demuestre la acusación". Per negar la versió de la víctima han ensenyat imatges de la roda de premsa de Rahola de l'any 1996, fa 23 anys, sortint de Zarzuela. Segons ells, surt tan normal que no és creïble que li acabin de tocar una teta.

rahola pin rei antena 3

rahola pin ant 3

Antena 3

La tesi de Griso és: "Tres años antes, en el 93, Rahola habló de su gran felling con Juan Carlos" com si això negués que tres anys després la magregés. Diuen els tertulians: "Lo que hace Rahola tiene un nombre en el Código Penal, es una calumnia. Su versión se ha desmontado con este vídeo". El vídeo no desmunta ni una paraula del que diu Rahola, però els ultres a la seva: "Ya se encarga de llorar Rahola, yo me río. Se hacen denuncias sin ninguna prueba, es una moda. La carga de la prueba es de la víctima". El paper més galdós se'l reserva la presentadora, també dona, també catalana.

griso rahola ant 3

Antena 3

Susanna Griso diu "Fijaros dónde lleva el pin: en el cuello de la chaqueta, no en el bolsillo". Segons Griso, si el pin és lluny del pit, el rei no va poder baixar a tocar-li el pit. De debò ¿aquesta és la defensa que fa Griso d'un acusat de magrejar una dona? O només mata la credibilitat de Rahola perquè és independentista? El que fa Espejo público és repugnant. Fins i tot la progre Luz Sánchez Mellado diu "Con este tema hay que ser cuidadoso, pero es cierto que ella salía de la reunión con un ánimo excelente".

Rahola hauria d'haver plorat per ser creïble. L'increïble és que Espanya ha suportat un cap d'Estat addicte al sexe, adúlter i magrejador i el dit no l'assenyala a ell sinó al pit de Rahola.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat