Pilar Rahola torna a casa. Després de 6 anys competint cara a cara amb el TN vespre des de 8tv, deixa la cadena del Grup Godó per tornar a la tele pública. El Nacional revela en exclusiva quin serà el seu destí. Els espectadors la retrobaran al nou programa de Ricard Ustrell Preguntes Freqüents els dissabtes a la nit. La jove promesa dels mitjans públics del país aposta fort. Ustrell s'ho ha tingut callat tots aquests dies. Rahola no apareixia a cap de les llistes de col.laboradors facilitades per TV3. Però hi serà i no com a tertuliana.

TARDORTV3 29

Farà una anàlisi de la setmana ella sola, sense contertulians. Un mena de cara a cara amb Ustrell en què la periodista hi exposarà cada dissabte el seu punt de vista d'aquesta tardor calenta. Però el seu paper no acabarà aquí. També comentarà les entrevistes. I El Nacional ha accedit al primer nom d'un dels protagonistes de dissabte: serà Albano Dante Fachín. En la setmana més moguda de la història del Parlament, el seu paper dins del grup de CSQEP ha estat d'oposició frontal amb el seu portaveu Joan Coscubiela. El secretari general de Podem  Catalunya tindrà molt a dir, tot i que és sabut que no és sant de la devoció de Rahola, fins ara.

Pilar Rahola  aixonoesuntrio

El plat fort de l'estrena del programa, conscient que se les haurà amb dos transatlàntics com són La Sexta noche i Sábado Deluxe, serà  un cara a cara que promet fer saltar l'ocell de twitter pels aires. El Nacional els l'avança en exclusiva: serà un enfrontament entre Gabriel Rufían i el president de Societat Civil Catalana, l'entitat més hostil amb el procés. Van ser ells els que van denunciar al Tribunal de Comptes Artur Mas i altres alts càrrecs de la Generalitat per tal que paguin de la seva butxaca els més de 5 milions d'euros que va costar el 9-N. 

El programa està previst que comenci després del TN vespre i duri dues hores. Els dissabtes a la nit a TV3 ja no seran un "Oh, happy day!".