S'imaginen el maestro Joao llegint el futur de Catalunya a les natges o als mugrons de Pilar Rahola? Aquest moment impagable televisiu no es produirà mai. No perquè Supervivientes no pugui tornar a convidar el "vident" lector de culs i pits en futures edicions, sinó perquè qui no anirà mai a cap illa d'Hondures (on hi hagi càmeres) serà l'escriptora catalana.

joao T5

Telecinco

Per una vegada, els oients d'El món a RAC 1 han agraït que al tallat party dels dilluns a Can Basté no hi hagués els habituals estira i arronsa entre Pilar Rahola i Xavier Sardà. Només cal escoltar el que va passar dilluns passat entre tots dosa grito pelao. Però avui la llet de l'estudi de RAC1 no estava tallada i la conversa ha virat cap al bon humor.

rahola sarda rient

RAC1

Motiu? L'anàlisi televisiva del que feien ahir a la nit. L'entrevista al president de la Generalitat? No... El debat de Supervivientes... Jordi Basté apuntava la particularitat de l'oferta televisiva d'aquest diumenge. A TV3, entrevista del director de l'ens, Vicent Sanchis, a Quim Torra (19,6% de share). A Cuatro, partit amistós de la selecció espanyola contra Suïssa (18%). I a Telecinco, una nova edició del safareig que generen els Robinson Crusoes de La Palapa (17,4%). Gairebé un triple empat, amb TV3 guanyant als punts.

Torra TV3

TV3

Què va veure Rahola? "Per una qüestió professional i per interès personal, l'entrevista a Torra. Tenia curiositat per veure com driblava les qüestions de Sanchis". Amb un 'però': tenia un ull també posat a Mediaset. No per veure la 'Roja' a Cuatro. Sí per veure les vicissituds dels concursants a l'illa que fan posar rojos de vergonya aliena. Però a la Pilar, el que 'la posa' és el programa dels dijous, quan hi ha expulsió. "Em diverteixo molt amb Supervivientes, em declaro culpable". Basté i la resta, amb les mans al cap: "No m'ho puc creure, pensava que parlaries de l'entrevista a Torra!".

rahola riu

ACN

La foto que veuen, tot i les plantes, no correspon a Rahola a cap illa. Tant de bo. Però l'escriptora ha reconegut que dijous només li faltaven crispetes per veure l'entrevista al cantant -i expulsat- Francisco, "que ja sabem que és una mica fatxa", sobretot, coincidint amb el dia que el 'seu' president, Mariano Rajoy, deixava de ser-ho sorprenentment: "vaig pescar el moment que arribava Francisco, i el Jorge Javier, el primer que li diu és: '¿Sabes que Rajoy ya no es presidente?' I el cantant s'ho pren a conya i diu que 'después de pasar hambre ya no me interesa la política'". L'estudi reia amb ganes. Però el 'gol en Las Gaunas' saltava quan Rahola confessava: "a mi m'han ofert quatre vegades anar a 'Supervivientes', la primera quan era 'La isla de los famosos' i després tres vegades més".

supervivientes4

Telecinco

A RAC1 s'obria la veda. Tots s'hi apuntaven. Basté: "¡¡Saltó la noticia!!". Carol: "Doncs tu sobreviuries, però hauries de menjar peixos, i tu no menges carn". Basté: "Seria el primer cop que el domador es menja el lleó". Baños: "Que us enviïn a tu i al Sardà sols". Basté: "O tu a la illa i el Sardà defensant-te a plató". La conya era generalitzada. Amb Rahola abonant-s'hi: "L'única gràcia seria per com van disminuint els michelins, quins cossos els hi queden!". Pots escoltar el moment al següent àudio:

Per desgràcia, però, per tots els seguidors de la Pilar, ens quedarem amb les ganes: "Ho descarto absolutament. Viure uns mesos en situació extrema té la seva gràcia. El que no en té és la trinxada de cor, que tu vas a passar gana i acaben parlant d'un novio que tenies als 19 anys". Potser si el meme que circula des de dijous fos veritat, hi hauria alguna opció de veure la Pilar en bikini i enfangada...

meme Rajoy Supervivientes

Però per si hi hagués algun dubte, la Pilar ha sentenciat amb humor: "A més, la meva mare deixaria de parlar-me de veritat".