En 12 hores el panorama ha canviat a l'independentisme. Va anar a dormir plorant pels presos polítics i s'ha llevat diumenge amb la detenció del president Puigdemont a mans d'alemanys. Pilar Rahola ho ha comentat per calmar els ànims. Un via crucis que viurà l'independentisme aquesta Setmana Santa, amb el president detingut i tot el seu govern destrossat. Rahola calma l'independentisme:

A la nit, l'últim FAQ's abans de vacances de Setmana Santa i a Pilar Rahola li va tornar a caure una llàgrima. Laura Rosel no ho posa fàcil als llagrimals de l'independentisme. Fins l'últim minut l'equip d'El Terrat tanca convidats i com fa poques setmanes, van tornar a convidar familiars de presos polítics. Si l'anterior Preguntes freqüents amb familiars ja va fer plorar Rahola, el moment amb la filla de Jordi Turull, Laura Turull, va tornar a trencar-la. TV3 no anomena els presos polítics així perquè la TV pública continua sota l'ombra del 155 però de moment no els prohibeix convidar cònjuges, cunyats i ara fills de polítics indepes en presó preventiva. Rahola estava alhora trista "Estem sols" i forta "El combat el guanyarem perquè tenim raó". Imprescindible.

Es notava que Rahola d'entre Oriol Sànchez, Bet Forn i Laura Turull volia adreçar-se especialment a la Laura. Li va preguntar "Vas anar a dormir dijous pensant que el pare no entraria a la presó?" I ella afirmava que amb el discurs d'investidura que va fer no s'ho esperava gens. I la confessió íntima de Rahola: "Jordi Turull em va dir cuida de la meva filla". Televisió i emoció. El FAQ's juga fa temps amb aquest cocktail i li surt fort però exitós. Rufián, Asens, Salellas, Bea Talegón de groc...Rahola va comparar Puigdemont amb el Correcaminos i va confessar que el mateix dissabte va parlar-hi i revela: "Quan el cridin anirà a la comissaria, no s'ha fugat". 

rahola plora TV3

TV3

Rahola fent de Rahola, ataca els progres que fan vídeos per Open Arms mentre es neguen a fer-ne pels presos polítics, plora les injustícies, renya l'independentisme poruc, anima l'independentisme perdut. Dissabte Sant no hi havia d'haver FAQ's però amb la que pot acabar passant amb Puigdemont, no descartin que Pilar passi la Pasqua a TV3.