La lluita de titans, o de titanes, entre Pilar Eyre, Pilar Rahola i Júlia Otero del dissabte a la nit a Catalunya la va guanyar Rahola de molt. El seu Preguntes freqüents va tornar a liderar, per vintena setmana consecutiva, amb un enorme 19,4% durant gairebé 4 hores. Els 100 dies de Joaquim Forn i d'Oriol Junqueras a la presó van ser l'excusa per reunir els familiars dels presos polítics, el que per a Laura Rosel són "polítics a la presó". A Rahola va tornar a trencar-se-li la veu i a humitejar-se-li els ulls amb el simulacre jurídic dels presos polítics:

Una moment del programa que va optar per l'emotivitat i en què el cunyat de Junqueras va sortir-se del guió advertint que Puigdemont no ha trucat a l'esposa de Junqueras. El programa no va voler furgar massa en aquesta desconsideració excepte Maiol Roger amb una menció de passada al final. Rosel va optar pel nas de pallasso a la samarreta, com va preveure En Blau, tot i que Helena G. Melero se li va avançar entrevistant amb un nas vermell el regidor pallasso investigat. Rosel va preferir una samarreta amb el nas dins d'una gàbia.

rosel samarreta nas TV3

melero pallasso tv3

TV3

Maiol Roger segueix sent l'assot de l'unionisme criticant Eva Granados del PSC que va apartar Maragall "i així pot parlar d'apartar Puigdemont". I afegeix "Les úniques eleccions que pot guanyar un socialista són unes primàries del seu partit". Qualsevol comentari sobre independentistes costarà d'arribar a aquest nivell de mala llet. I va criticar Pilar Rahola per fer un spoiler: la col·laboradora va anunciar al propi FAQ's que entrevistarien el regidor del nas de pallasso. En Blau ja ho va publicar divendres. Era secret?

faqs maiol tv3

TV3

Els cares a cara comencen a sovintejar a la CCMA. Ricard Ustrell ha emès a Catalunya Ràdio diumenge al matí un Rufián-Domènech. El Rufián-Rahola ja estava fet fa una setmana. La competició entre programes ja no és robar convidats sinó prendre-se'ls de dos en dos.