L'arxiu audiovisual de la Televisió de Catalunya és or pur. I afortunadament, la cadena ha encertat amb l'elecció del No Tenim Vergonya, un programa que sap remenar, triar i oferir-nos tastos d'un passat ​que sorprèn, emociona i diverteix gairebé tothom. El pas de temps és un gran element audiovisual, i transforma fragments determinats en perles: Com veure a una jove Pilar Rahola amb 25 anys, convertida en reportera cultural i presentant una secció de "Previsions Setmanals" dins del Telenotícies del 1985, explicant-nos la imminent inauguració del Festival Grec. 

Pots veure aquest moment a partir del minut 16:42

Pilar Rahola 1985 No tenim Vergonya TV3TV3

Així és, Pilar Rahola ja feia els seus 'pinitos' al món del periodisme durant els primers anys de vida de TV3, demostrant que tot i la joventut, de fusta televisiva en tenia i molta en aquells informatius presentats per Salvador Alsius, Mònica Huguet, Isabel Bosch i Antoni Castejón. Alguns pensaran, "sí, però si surt cada dia a la tele". Cert, i és gràcies a que s'ho ha currat i molt, cosa que es demostra amb aquests escassos segons que van poder tastar al NTV. Un fragment, però, que ja havien recordat amb ella fa un parell d'anys a l'Això no és un trio,​ tot i que no està de més tornar a recordar-lo. No ha estat l'únic moment per entretenir-se i divertir-se amb aquesta mirada al passat. Mònica Terribas, envestida durant una Marató, Andreu Buenafuente col·laborador de Mikimoto o l'expresident Jordi Pujol fent gala del seus caràcter fins i tot en moments de gran tensió, són d'altres gran seqüències que deixa el programa. 

Andreu Buenafuente 1995 No tenim Vergonya TV3

TV3

Jordi Pujol 1988 No tenim Vergonya TV3

TV3

El programa segueix amb la fórmula, senzilla però cuidada, que substitueix l'Està Passant durant l'aturada estiuenca. Tot i no aconseguir destacar en audiències (9'2%), l'aposta és ferma i poc pretensiosa. Tampoc és fàcil amb rivals com Boom i els seu pot de 6'5 milions d'euros. Esperem que les xifres vagin millorant.