Pilar Rahola és una veu imprescindible a Catalunya, i canta la canya de forma implacable denunciant els continus atropellaments que pateix el país i les seves institucions per part d'Espanya: "estem davant d'un estat que és repressor". Clar i català. La inhabilitació del MHP Quim Torra és un nou abús, executat pel comando de les togues del Suprem. I ja n'hi ha prou. L'escriptora no s'ha mossegat la llengua al 'Tot es Mou' de TV3, deixant la suposada democràcia espanyola com a un drap brut i pudent. La repassada és antològica.

Declaracio institucional Quim Torra inhabilitació - Sergi Alcàzar

Declaració institucional Quim Torra inhabilitació - Sergi Alcàzar

Catalunya i l'independentisme s'han convertit en el pimpampum espanyolista de cada dia, amb el que intenten tapar totes les seves misèries i vergonyes. La llista de greuges és interminable i lacerant. De Companys fins a Torra, passant per Carles Puigdemont, Jordi Sànchez, Jordi Turull... Rahola n'està farta: "Espanya pot fer el que li dona la gana amb les institucions catalanes. Van units en la repressió". La crítica ferotge a l'estat espanyol, però, no li fa oblidar el greu problema que tenim a casa nostra: la manca de projecte conjunt de l'independentisme: "això ho sabíem des de fa mesos. No podíem preparar una reacció de país?"

Tribunal Suprem judici Torra inhabilitacio EFE

Tribunal Suprem judici president Torra inhabilitació EFE

Pilar Rahola emprenyada TV3

Pilar Rahola TV3

Pilar l'encerta. Cal, d'una vegada per totes, unitat. Ens volen dividits, febles i apàtics. Ja sabem que Espanya jugarà brut: toca defensar-nos com a nació.